Uttak av penger

Gratulerer! Du har vunnet penger og ønsker å få utbetalt gevinstene. Vi gjør vårt ytterste for å behandle forespørselen så raskt som vi kan. For å ta ut dine gevinster, må du følge trinnene nedenfor:

1. Logg deg på din konto for spill med Ekte Penger ved å skrive inn ditt brukernavn og passord.
  2. Klikk på utbetal knappen nederst på venstre side av skjermen.
  3. Velg den foretrukne metoden og mengde uttak.

Du kan få pengene på flere måter:

1. Kredittkort (Visa only) - løs ut dine gevinster til Visa-kortet du brukte da du satte inn som er den raskeste og sikreste måten å gjenvinne dine gevinster på ScratchMania.com.
    Dette er standard uttaks løsningen til enhver spiller som har gjort betalinger med hans/hennes Visa-kort.
    • Merk at på grunn av en teknisk begrensning satt av Visa kredittkort selskapet kan vi bare ta ut Visa betalinger opp til den totale summen av innskudd allerede gjort av spilleren. For eksempel:
      1. En spiller setter innskudd på 100kr med sitt Visa kort.
      2. Spilleren vinner da noen spill på ScratchMania.com og bestemmer seg for å be om et uttak på 1000kr fra kasserer.
      3. Vi kan bare utstede en Visa refusjon på opptil 100kr (som er det opprinnelige innskuddet).
      4. Spilleren blir så bedt om å velge en alternativ betalingsmåte som vil motta de resterende av sine premier.
  2. iDeal - Dette er den beste (og eneste) måten å få utbetalingsforespørselen hvis du har gjort et tidligere vellykket innskudd via iDeal.
  3. Skrill (Moneybookers) - En annen rask og trygg alternativ betalingsmåte. Sørg for at du har en aktiv Skrill (Moneybookers)-konto og send oss ​​din Skrill (Moneybookers) kontos e-postadresse. Dette er standard løsningen for uttak til enhver spiller som har gjort betalinger med hans/hennes Visa-kort.
  4. Vennligst se instruksjoner om hvordan du åpner en Skrill (Moneybookers)-konto her.
  5. Bankremisser (sjekk) - Vi kan gi deg en personlig sjekk fra et av våre globale oppfyllelse hus.
    • For å be om denne alternative utbetalingsmetoden må du først sørge for at alle detaljene dine på ScratchMania.com konto (særlig land, by, Adresse, Postnummer, Fornavn og etternavn) er 100% korrekt. * Denne kontrollen sendes til adressen til kontoens  eier.
    • Vær oppmerksom på at minimum beløpet for å få utbetalt via banksjekk er 500kr.

Merk: Du kan reversere din utbetalingsforespørsel ved å følge prosedyren her.
For å vurdere uttaks historie, klikker du Transaksjonshistorikk Tab i kassen.

For mer informasjon les utbetalingsprosess Policy.
For hjelp, kan du kontakte oss.