Lucky Stars

Het spelen van het spel Lucky Stars

Kijk omhoog naar de hemel en zoek uw gelukssterren om tot £/€/$ 200.000 te winnen!!!

Het spelen van Lucky Stars:

• Kies de kaartwaarde.
  • Klik op de knop (Nu spelen).
  • Er verschijnt een vorm in de hemel. Kras één van de vier vakjes voor het onthullen van verschillende sterrenbeelden, elk met een eigen prijs.
  • Als één van de door u gekraste sterrenbeelden overeenkomt met het sterrenbeeld in de lucht, wint u de prijs van dat sterrenbeeld.
  • Als u hebt gewonnen, wordt de spelprijs toegevoegd aan uw rekeningsaldo.
  • Wanneer u begint met spelen, kunt u de knop (Speel voor mij) kiezen en het spel krast automatisch de vakjes voor u.

Prijzen en kansen