Bingo Club

Treed direct uw bingozaal binnen en begin te spelen met ons exclusieve gloednieuwe bingospel. Win 1 lijn, 2 lijnen of zelfs een volle kaart. Koop tot 9 kaarten voor het maximaliseren van uw winstpotentieel en win tot £/€/$ 200.000!!!

Het spelen van Bingo Club:

• Kies de bingokaartwaarde.
  • Kies het aantal bingokaarten waarmee u wilt spelen.
  • Klik op de knop (Nu spelen). De door u gekozen kaarten worden vervolgens omgedraaid en de nummers op elke kaart worden onthuld.
  • U speelt het spel tegen de avatars van de computer in de bingozaal.
  • Wanneer het spel begint, zullen de 3 verschillende prijzen zichzelf onthullen. Elk spel heeft een ander aantal verkochte tickets, en daarom heeft elk spel andere prijzen.
  • Elk spel heeft maximaal 3 winnaars: een winst op 1 lijn (voor de speler die als eerste 1 lijn vol heeft op een bingokaart), een winst op 2 lijnen (voor de speler die als eerste twee lijnen vult op een bingokaart) en een volle kaart (voor de speler die als eerste de gehele kaart vult). U of de avatars van de computer kunnen elk van de prijzen winnen.
  • Alle door u gekochte kaarten nemen deel aan hetzelfde bingospel. Een kaart kan meerdere malen winnen. Er kan in totaal niet meer dan 3 keer worden gewonnen, ongeacht het aantal gekochte kaarten. Maar hoe meer kaarten u koopt, des te meer kans u hebt om te winnen, en om betere prijzen te winnen.
  • Wanneer een spel begint, worden de ballen er willekeurig uitgenomen. Als het nummer op de bal overeenkomt met een nummer op één of meerdere van uw kaarten, wordt dat nummer automatisch ingevuld, en vervolgens komt de volgende bal eruit.
  • Een spel eindigt wanneer alle 3 de prijzen zijn gewonnen of wanneer er 50 ballen uit zijn gekomen.
  • Het elektronische scherm in het spel toont een historie van de ballen die tijdens dat spel werden opgeroepen.
  • De desbetreffende spelprijs wordt toegevoegd aan uw rekeningsaldo.
  • Het spel wordt automatisch van begin tot eind gespeeld.

Overzicht van knoppen en functies:

1. Bovenste rij van links naar rechts:

• Totale inzet - Het totale bedrag dat deze ronde zal worden gespeeld. Dit vertegenwoordigt het aantal kaarten, vermenigvuldigd met de kaartwaarde.
  • Aantal kaarten - Kies het aantal kaarten waarop u wilt wedden - in stappen van één.
  • Kaartwaarde - Hiermee kunt u de waarde van de kaart die u wilt inzetten kiezen door op het "+"teken te klikken om te verhogen en op het "-"teken om te verlagen. Maximale kaartwaarde £/€/$ 20.
  • Hoofdprijs - De kaartwaarde die u kiest beïnvloedt uw eventuele winsten - de hoofdprijs.
  • Speel nu - Klik op de knop "Speel nu" om een spel te starten.
  • Speel opnieuw – Klik op "Speel opnieuw" om door te gaan met dit spel. U koopt een nieuwe kaart om dit spel opnieuw te spelen met dezelfde instellingen.
  • Speel Max - Klik op de knop "Play Max" om een spel te starten met het maximaal toegestane aantal kaarten voor dit spel.
  • Automatisch spelen - Klik op de knop "Auto" om het geautomatiseerde systeem voor u zoveel mogelijk spellen te laten spelen als u wilt, zie voor meer informatie hieronder.
  • Totale winst - Toont het gewonnen bedrag in elk spel.
  • Prijzen en kansen