Hoe te beginnen

Bij het binnenkomen op ScratchMania.com zult u kennismaken met de homepage, die de knop "Speel Nu" bevat en andere opties zoals weergegeven in de volgende afbeelding:

Om te beginnen met spelen klikt u op de knop "Speel Nu" in het midden van de homepage, zoals hierboven weergegeven.

De volgende tabel beschrijft de verschillende menu-opties:

Home Klik om terug te keren naar de homepage van ScratchMania.com.
Over ons Informatie over het bedrijf.
Eerlijk spel Onze toewijding aan onze spelers.
Promoties Promoties en bonusregelingen die we onze klanten aanbieden.
VIP Gegevens over de VIP-spelersclub.
Bankieren Informatie over het storten en opnemen van saldo.
Contact Methoden om contact op te nemen met onze vertegenwoordigers.
Help Verstrekte informatie om een bijdrage te leveren aan uw begrip van de site.
Privacybeleid Methoden die we gebruiken om uw persoonlijke en vertrouwelijke informatie te beschermen.
Gebruikersovereenkomst Regels en voorschriften voor gebruik van ScratchMania.com.
Verantwoordelijk gokken Hoe we u kunnen helpen om verantwoordelijk te gokken.
Partners Hoe kunt u onze partner worden.
Media PR & promoties Hoe contact op te nemen met onze reclame en PR-afdeling
Sitemap De sitemap van onze website.