Wachtwoord vergeten

De gebruikersnaam en het wachtwoord van uw ScratchMania-account kunnen worden opgevraagd door de e-mail te bekijken, die tijdens de registratie naar u is toegezonden door de ScratchMania klantenservice.
Als deze e-mail is verwijderd, kunt u proberen om uw wachtwoord op te vragen door het volgen van de onderstaande procedure:

1. Klik op de link Wachtwoord Vergeten in de rechterbovenhoek van het scherm Aanmelden. Het volgende scherm wordt weergegeven:
  2. Voer uw gebruikersnaam en e-mailadres in. Zorg ervoor dat u de exacte informatie noteert, die u hebt gebruikt tijdens het maken van uw account.
  3. Klik op Wachtwoord verzendenEr zal een e-mail naar uw verzonden worden met uw ScratchMania-wachtwoord.

Opmerking: Als u de e-mail van ScratchMania.com niet aantreft in uw postvak in, controleer dan uw junkmail of uw spam-postvak. Als de e-mail zich bevindt in een van deze mappen, druk dan op de knop Geen junk en verplaats het bericht naar uw postvak in.
Als u zowel uw gebruikersnaam als uw wachtwoord bent vergeten en om een of andere reden uw herinnering voor uw wachtwoord niet per e-mail hebt ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice via e-mail of online chat.