Instellingen

Opent het dialoogvenster instellingen waar u de volgende instellingen kunt aanpassen:

• Op het scherm speltips: kies tussen het instellen van de speltips op AAN of UIT. De standaardwaarde is ingeschakeld om u te helpen begrijpen hoe de spellen de eerste paar keer te spelen.
  • Geluid: Zet de geluidseffecten van het spel AAN of UIT.
  • Achtergrondmuziek: Zet de achtergrondmuziek van het spel AAN of UIT.
  • Standaard kaartwaarde: Kies de standaard gekozen kaartwaarde wanneer u een spel opent. De standaardwaarde is één.