Spelhistorie

U kunt de resultaten van eerder gespeelde wedstrijden alleen bekijken als u speelt in de modus echt geld.

1. Klik op de knop Menu van de hoofdwerkbalk en selecteer Spelhistorie. Het volgende wordt weergegeven:

De volgende tabel geeft een beschrijving van de velden in het venster Spelhistorie.
    Field Beschrijving
    Spellen Hiermee kunt u filteren op een bepaald gespeeld spel door er één te selecteren in het uitklapmenu, of door Alle te selecteren voor het weergegeven van de historie van alle gespeelde spellen.
    Periode Toont de periode waarin de spellen zijn gespeeld. U kunt gespeelde spellen selecteren in het afgelopen uur, dag, week of maand.
    Resultaten U kunt ervoor kiezen om de resultaten te filteren aan de hand van de gespeelde Spellen die u gewonnen dan wel verloren hebt of kies Alle om beide te tonen.
  2. De resultaten worden in een tabel getoond, waarbij de datum van het gespeelde spel wordt getoond, de naam van het spel, het startsaldo, de totale inzet en de totale winst. Er wordt tevens een visuele momentopname getoond van de speluitslag aan de rechterkant van het venster.
  3. Klik opVergroten voor een vergroting van de afbeelding.