Nieuw Lid

If you are not yet a member and have never signed up before, please use the following instructions to make a deposit to your account:

1. Klik op de knop Nu spelen.
  2. Kies de optie Spelen voor geld door erop te klikken.
  3. Maak een nieuwe account aan. Voor informatie over het aanmaken van een account, klikt u hier
  4. Meld u aan als een speler om "echt geld" door de juiste informatie in te voeren, vink het vakje Ik ga akkoord aan van de voorwaarden en condities en klik op de knop Account aanmaken! onderaan. Er wordt een bevestigingspagina weergegeven. Selecteer het aanbod stortingsbonus van 100% en de kassa gaat als weergegeven open:

1. Selecteer de verkozen stortingsmethode uit de linker menubalk.
  2. Voer de voor de stortingsmethode relevante gegevens in, als omschreven in de desbetreffende volgende onderdelen.
  3. Klik op Storten voor het afronden van de procedure van geld storten. Er wordt een bericht met uw stortingsstatus weergegeven.
  4. Wanneer de transactie is afgerond, wordt uw rekeningsaldo dienovereenkomstig bijgewerkt en er wordt een bevestigingse-mail naar u gestuurd.
  5. U kunt op elk gewenst moment contact opnemen met onze klantenservice via de chat binnen de spellobby of via e-mail naar Klantenservice.