Geld Storten

Om te storten met gebruik van onze veilige server met beschermde privacy, moet u eerst uw verkozen betalingsmethode kiezen uit één van onze diverse beschikbare opties. Klik hier om alle opties te bekijken. Om geld te storten, moet u zich eerst registreren bij ScratchMania.com ;

• Als u nog geen lid bent en u nog nooit eerder hebt aangemeld, klikt u hier.
  • Als u nog geen speler om echt geld bent, maar wel een lid voor de lol, klikt u hier.
  • Als u al speelt voor echt geld, maar nog niet eerder heeft gestort, klikt u hier.
  • Als u reeds een speler voor echt geld bent en al eerder hebt gestort, klikt u hier.