Hoe speelt u het Battle War-spel

Het favoriete war card-spel, een prachtige aanvulling op de krasspellenmanie, is nu te krassen. Versla eenvoudigweg de dealer door het verkrijgen van een hogere kaart en win tot £/€/$ 200.000!!!

Hoe speelt u de Battle War Game:

• Kies de kaartwaarde.
  • Klik op de knop (Speel Nu)
  • Let op hoe de chip met de waarde van uw inzet aan de linkerkant naast de plaats van de speler op tafel wordt geplaatst.
  • Twee kaarten worden automatisch gedeeld, een voor de speler, een voor de dealer. Hoogste kaart wint. Als jullie beiden een kaart wordt gedeeld met dezelfde waarde, worden er nog vier kaarten blind gedeeld. U kiest een van de twee laatst gedeelde kaarten die bovenin worden weergegeven en de kaartwaarde wordt getoond.
  • Als uw kaart hoger is dan die van de dealer, wint u!
  • De relevante spelprijs wordt toegevoegd aan uw accountsaldo.
  • U kunt natuurlijk de knop (Speel voor mij) kiezen, als u wilt dat het willekeurig geautomatiseerde systeem voor u speelt.

Veel succes!

Overzicht van knoppen en functies:

1. Bovenste rij van links naar rechts:
    • Kaartwaarde - Hiermee kunt u de waarde van de kaart die u wilt inzetten kiezen door op het "+"teken te klikken om te verhogen en op het "-"teken om te verlagen.
    • Hoofdprijs - De kaartwaarde die u kiest beïnvloedt uw eventuele winsten - de hoofdprijs.
    • Speel nu - Klik op de "Speel nu"-knop om een spel te starten.
    • Speel opnieuw - Klik op "Speel Opnieuw" om door te gaan met het spelen van dit spel. U koopt een nieuwe kaart om dit spel opnieuw te spelen met dezelfde instellingen.
    • Speel voor mij - Nadat u de kaartwaarde hebt gekozen, zal de optie "speel voor mij" het geautomatiseerde systeem inschakelen en een kaart voor u kiezen en krassen.
    • Automatisch spelen, laat het geautomatiseerde systeem zoveel spellen voor u spelen als u wilt, zie hieronder voor gedetailleerde informatie.