Het spelen van Cleopatra:

Welkom bij het Koninklijke Paleis van Cleopatra en de wonderen van het oude Egypte. Dit prachtige fruitmachinespel van 5 rollen en 9 lijnen betaalt niet alleen directe cashprijzen en enorme jackpots uit; er is tevens een opwindende bonusronde.

Hoe speelt u Cleopatra:

• Klik op de vogels om uw inzet te doen.
  • Klik op de vogels op het aantal lijen kiezen.
  • Klik op de knop Draai om de rollen te draaien.
  • De knop 'Speel Max' zal uw inzet automatisch verhogen naar 9 lijen. De wielen zullen beginnen met draaien na het klikken op de knop 'Speel Max'.
  • Als u er niet voor kiest om 'Speel Max' te spelen als u eenmaal uw inzetbedrag hebt gekozen, klikt u op de knop 'Draai wielen' om het spel te starten.
  • Kies de knop Auto als u wilt dat het willekeurige geautomatiseerde systeem voor u speelt.
  • Als u een bonusronde wint, klikt u op de verschillende items in de slaapkamer van Cleopatra om uw prijs te onthullen. Maar kijk uit; sommige van haar bezittingen bevatten de vloek van Osiris. Klik op het verkeerde bezit en het spel wordt beëindigd!
  • Uw prijs wordt weergegeven op het scherm.
  • Klik op 'UITBETALINGTABEL' om de combinaties en de relatieve winst te zien.
  • Uw winst wordt toegevoegd aan uw rekeningsaldo.

Bijvoorbeeld:
In dit voorbeeld heeft de speler $10 dollar gewonnen, wat wordt toegevoegd aan zijn/haar saldo. In dit voorbeeld kunt u de uitbetalingtabel zien.

Veel succes!

Overzicht van knoppen en functies:

1. Bovenste rij van links naar rechts:
    • Totale winst - Toont het gewonnen bedrag in elk spel.
    • Zet munten in - Kies het aantal munten dat u wilt inzetten - in stappen van één. Elke keer dat u een munt toevoegt, verhoogt u uw winkansen.
    • Draai Rollen - Klik op de knop Draai om een spel te starten.
    • Automatisch spelen, laat het geautomatiseerde systeem zoveel spellen voor u spelen als u wilt, zie hieronder voor gedetailleerde informatie.
    • Draai Max - Klik op de Draai Max knop om een spel te starten met het maimale aantal munten toegestaand voor dit spel.
    • Totale inzet - Het totale bedrag dat deze ronde gespeeld wordt. Dit vertegenwoordigt het aantal munten, vermenigvuldigd met de kaartwaarde.
  2. Onderste rij - zie de toelichting in de Help voor lobby knoppen.
  3. Prijzen en kansen - klik hier voor beoordeling.

Automatisch spelen

Bij het spelen van een spel wordt de knop Automatisch weergegeven onder de Speel Nu-knop en bij sommige spellen ook onder de Speel Max-knop.

1. Klik op de knop Automatisch om het Autoplay-vak te openen.
  2. Kies het aantal spellen dat u wilt spelen door te klikken op een van de knoppen in de "Aantal spellen"-rij. Het systeem zal beginnen met spelen zodra u op een nummer klikt.
  3. Tijdens het spelen in de autoplay-modus kunt u zien hoeveel spellen er over zijn om te spelen, zoals in het volgende voorbeeld:
    U kunt op elk moment stoppen met automatisch spelen door te drukken op de knop“Stoppen”. Als deze wordt ingedrukt terwijl een spel nog wordt gespeeld, zal het automatisch afspelen pas stoppen nadat het spel is voltooid.
    Opmerking: U kunt ook de geavanceerde instellingen wijzigen, terwijl u speelt in autoplay-modus. Kijk voor meer informatie hieronder.
  4. Klik op de knop Geavanceerde instellingen om geavanceerde instellingen voor autoplay te tonen of te verbergen.
    Gebruik de geavanceerde instellingen om autoplay te instrueren om te stoppen in de volgende gevallen:
    • “Elk gewonnen spel” – selecteer deze optie om autoplay te stoppen zodra een spel is gewonnen, ongeacht de gewonnen prijs.
    • “Enkele winst wordt overschreden” – selecteer deze optie om autoplay te stoppen zodra u een prijs wint hoger dan een bepaald bedrag in een enkel spel. U bepaalt het bedrag door het in te voeren in het vak aan de rechterhand of door te klikken op de pijlen omhoog en omlaag.
    • “Saldo vermindert met” – selecteer deze optie om met autoplay te stoppen in het geval dat uw saldo daalt met een bepaald bedrag gedurende de gehele autoplay-sessie. U bepaalt het bedrag door het in te voeren in het vak aan de rechterhand of door te klikken op de pijlen omhoog en omlaag. Bijvoorbeeld, laten we zeggen dat u deze optie selecteert en het vak aan de rechterhand op 10 zet, en u kiest ervoor om 50 spellen met een saldo van 100 te spelen. Na 28 spellen wordt uw saldo 90. Op dit punt zal autoplay ontdekken dat uw totale verlies op dit moment 10 is en zal stoppen met spelen.
    • “Saldo is verhoogd met” - selecteer deze optie om autoplay te stoppen voor het geval uw saldo stijgt met een bepaald bedrag gedurende de gehele autoplay-sessie. U bepaalt het bedrag door het in te voeren in het rechtervak of door te klikken op de pijlen omhoog en omlaag. Bijvoorbeeld, laten we zeggen dat u deze optie selecteert en het vak aan de rechterhand op 10 zet, en u kiest ervoor om 50 wedstrijden met een saldo van 100 te spelen. Na 2 spellen wordt uw saldo 110. Op dit punt detecteert autoplay dat uw totale winst tot dit punt tijdens de volledige autoplay-sessie 10 is en zal stoppen met spelen.

Opmerking: Wanneer een of meer instellingen worden gecontroleerd, wordt het pictogram op de knop "Geavanceerde instellingen" rood. Dit is handig voor het geval de geavanceerde instellingen verborgen zijn.