Hoe speelt u het Comes and Goes-spel

Comes and Goes is onze leuke en super ontspannen zeekust-kraskaart. Kijk hoe het getij opkomt en zich terugtrekt, waarbij een reeks cashprijzen wordt onthuld. Pas 3 identieke symbolen bij elkaar, zoals zeeschelpen, zeesterren of munten en u zou een enorme jackpot van €200,000 kunnen winnen!!!

Het spelen van Comes and Goes:

• Klik op de rode 'X' om het welkomstvenster te sluiten.
  • Kies uw kaartwaarde.
  • Klik op de knop Nu spelen.
  • Kijk hoe het getij opkomt; de golven onthullen de winnende symbolen en uw cashprijs wordt weergegeven in het zand.
  • Uw winst wordt toegevoegd aan uw rekeningsaldo.
  • Kies de knop Automatisch als u wilt dat het willekeurige geautomatiseerde systeem voor u speelt.

Veel succes!

Overzicht van knoppen en functies:

1. Bovenste rij van links naar rechts:
    • Kaartwaarde - Hiermee kunt u de waarde van de kaart die u wilt inzetten kiezen door op het "+"teken te klikken om te verhogen en op het "-"teken om te verlagen.
    • Hoofdprijs - De kaartwaarde die u kiest beïnvloedt uw eventuele winsten - de hoofdprijs.
    • Speel nu - Klik op de "Speel nu"-knop om een spel te starten.
    • Speel opnieuw - Klik op "Speel Opnieuw" om door te gaan met het spelen van dit spel. U koopt een nieuwe kaart om dit spel opnieuw te spelen met dezelfde instellingen.
    • Speel voor mij - Nadat u de kaartwaarde hebt gekozen, zal de optie "speel voor mij" het geautomatiseerde systeem inschakelen en een kaart voor u kiezen en krassen.
    • Automatisch spelen, laat het geautomatiseerde systeem zoveel spellen voor u spelen als u wilt, zie hieronder voor gedetailleerde informatie.