Hoe speelt u het dartspel

Eindelijk is dit geweldige spel online tot leven gekomen; Gooi "bulls eye" en win tot £/€/$ 200.000!!!

Hoe speelt u het dartspel:

• Kies de kaartwaarde.
  • Klik op de knop (Speel Nu)
  • Richt en gooi drie dartpijltjes op het bord. Uw score verschijnt aan de linkerkant. Kies één van de drie spelscores van de
  • tegenstander en kras. Als uw score hoger is, wint u.
  • De prijs wordt getoond in het vak onder de score van uw tegenstander.
  • De relevante spelprijs wordt toegevoegd aan uw accountsaldo.
  • U kunt natuurlijk de knop (Speel voor mij) kiezen, als u wilt dat het willekeurig geautomatiseerde systeem voor u speelt.

Overzicht van knoppen en functies:

1. Bovenste rij van links naar rechts:

• Totale winst - Toont het gewonnen bedrag in elk spel.
    • Speel nu - Klik op de "Speel nu"-knop om een spel te starten.
    • Speel opnieuw - Klik op "Speel Opnieuw" om door te gaan met het spelen van dit spel. U koopt een nieuwe kaart om dit
    • spel opnieuw te spelen met dezelfde Kaart Waarde.
    • Speel voor mij – Nadat u de kaartwaarde gekozen hebt, laat de optie "speel voor mij" het geautomatiseerde systeem de drie darts voor u richten en gooien, en tevens kiezen van welke tegenstander het scorevak onthuld wordt.
    • Autoplay, laat het geautomatiseerde systeem zoveel spellen voor u spelen als u wilt, zie hieronder voor gedetailleerde informatie.
    • Kaartwaarde - Hiermee kunt u de waarde van de kaart die u wilt inzetten kiezen door op het "+"teken te klikken om te verhogen en op het "-"teken om te verlagen.