Hoe speelt u het Duck Shooter-spel

Net als in een echt amusementspark, alleen met betere kansen om te winnen.
Schiet één van de eenden om een prijs te winnen en verdien een bonusronde om uw winst te vermenigvuldigen door op de juiste ballon te schieten, met dit schot kunt u tot £/€/$ 200.000 winnen!!!

Hoe speelt u het Duck Shooter-spel:

• Kies de kaartwaarde.
  • Klik op de knop (Speel Nu)
  • Richt het geweer op één van de eenden en schiet deze neer door op de muis te klikken. De eend valt om en toont de prijs. Drie ballonen komen omhoog; schiet één ballon om uw winst te vermenigvuldigen. U wint de waarde van de neergeschoten eend vermenigvuldigd met de waarde van de geschoten ballon. Als de eend een "X" laat zien, hebt u verloren en is het spel afgelopen.
  • De totale prijs wordt getoond in het vak aan de linkerkant.
  • De relevante spelprijs wordt toegevoegd aan uw accountsaldo.
  • U kunt natuurlijk de knop (Speel voor mij) kiezen, als u wilt dat het willekeurig geautomatiseerde systeem voor u speelt.

Veel succes!

Overzicht van knoppen en functies:

1. Bovenste rij van links naar rechts:
    • Totale winst - Toont het gewonnen bedrag in elk spel.
    • Speel nu - Klik op de "Speel nu"-knop om een spel te starten.
    • Speel opnieuw - Klik op "Speel Opnieuw" om door te gaan met het spelen van dit spel, u koopt een nieuwe kaart om dit spel opnieuw te spelen met dezelfde instellingen.
    • Speel voor mij - Nadat u de kaartwaarde hebt gekozen, zal de optie "speel voor mij" het geautomatiseerde systeem inschakelen en drie darts voor u gooien, en zal ook kiezen welke vak van de tegenstander zal worden getoond.
    • Autoplay, laat het geautomatiseerde systeem zoveel spellen voor u spelen als u wilt, zie hieronder voor gedetailleerde informatie.
    • Kaartwaarde - Hiermee kunt u de waarde van de kaart die u wilt inzetten kiezen door op het "+"teken te klikken om te verhogen en op het "-"teken om te verlagen.
    • Hoofdprijs - De kaartwaarde die u kiest beïnvloedt uw eventuele winsten - de hoofdprijs.
  2. Onderste rij - zie de toelichting in de Help voor lobby knoppen.
  3. Prijzen en kansen - klik hier voor beoordeling.

Automatisch spelen

Bij het spelen van een spel wordt de knop Automatisch weergegeven onder de Speel Nu-knop en bij sommige spellen ook onder de Speel Max-knop.

1. Klik op de knop Automatisch om het Autoplay-vak te openen.
  2. Kies het aantal spellen dat u wilt spelen door te klikken op een van de knoppen in de "Aantal spellen"-rij. Het systeem zal beginnen met spelen zodra u op een nummer klikt.
  3. Tijdens het spelen in de autoplay-modus kunt u zien hoeveel spellen er over zijn om te spelen, zoals in het volgende voorbeeld:
    U kunt op elk moment stoppen met automatisch spelen door te drukken op de knop“Stoppen”. Als deze wordt ingedrukt terwijl een spel nog wordt gespeeld, zal het automatisch afspelen pas stoppen nadat het spel is voltooid.
    Opmerking: U kunt ook de geavanceerde instellingen wijzigen, terwijl u speelt in autoplay-modus. Kijk voor meer informatie hieronder.
  4. Klik op de knop Geavanceerde instellingen om geavanceerde instellingen voor autoplay te tonen of te verbergen.
    Gebruik de geavanceerde instellingen om autoplay te instrueren om te stoppen in de volgende gevallen:
    • “Elk gewonnen spel” – selecteer deze optie om autoplay te stoppen zodra een spel is gewonnen, ongeacht de gewonnen prijs.
    • “Enkele winst wordt overschreden” – selecteer deze optie om autoplay te stoppen zodra u een prijs wint hoger dan een bepaald bedrag in een enkel spel. U bepaalt het bedrag door het in te voeren in het vak aan de rechterhand of door te klikken op de pijlen omhoog en omlaag.
    • “Saldo vermindert met” – selecteer deze optie om met autoplay te stoppen in het geval dat uw saldo daalt met een bepaald bedrag gedurende de gehele autoplay-sessie. U bepaalt het bedrag door het in te voeren in het vak aan de rechterhand of door te klikken op de pijlen omhoog en omlaag. Bijvoorbeeld, laten we zeggen dat u deze optie selecteert en het vak aan de rechterhand op 10 zet, en u kiest ervoor om 50 spellen met een saldo van 100 te spelen. Na 28 spellen wordt uw saldo 90. Op dit punt zal autoplay ontdekken dat uw totale verlies op dit moment 10 is en zal stoppen met spelen.
    • “Saldo is verhoogd met” - selecteer deze optie om autoplay te stoppen voor het geval uw saldo stijgt met een bepaald bedrag gedurende de gehele autoplay-sessie. U bepaalt het bedrag door het in te voeren in het rechtervak of door te klikken op de pijlen omhoog en omlaag. Bijvoorbeeld, laten we zeggen dat u deze optie selecteert en het vak aan de rechterhand op 10 zet, en u kiest ervoor om 50 wedstrijden met een saldo van 100 te spelen. Na 2 spellen wordt uw saldo 110. Op dit punt detecteert autoplay dat uw totale winst tot dit punt tijdens de volledige autoplay-sessie 10 is en zal stoppen met spelen.

Opmerking: Wanneer een of meer instellingen worden gecontroleerd, wordt het pictogram op de knop "Geavanceerde instellingen" rood. Dit is handig voor het geval de geavanceerde instellingen verborgen zijn.