Egypt's Gold

Egypte's Gold:

•Reis naar oeroude gebieden in dit fantasy-avontuur in het oude Egypte. Elke draaibeurt biedt u de kans om uw deel van de schatten van het bovennatuurlijke land van de farao's te pakken. De muziek zorgt voor de sfeer en de animaties brengen u in de stemming voor een fenomenale tocht door de oude wereld van mystiek en magie. Als een draaibeurt zelfs maar een enkel Crux Ansata (het oude Egyptische kruis) vertoont, dan bent u al een winnaar. Vorstelijke vogels, het oog van Horus, Egyptische scarabeeën, Cleopatra en de farao zijn allemaal te zien in dit rijk van onontdekte rijkdommen.

Hoe u speelautomaat Egypte's Gold:

•Kies een muntwaarde

•Klik op de knop "Spelen" om de rollen te laten draaien.

•Als u een winnende combinatie krijgt van bij elkaar passende symbolen, dan wordt uw winst meteen aan uw totale winst en uw fun-saldo toegevoegd. De Crux Ansata (het oude Egyptische kruis) betaalt al uit als het een maal verschijnt, of als het identieke symbool twee of drie keer extra voorkomt. Identieke combinaties van drie van de andere symbolen betalen zelfs nog meer uit.

•Uw cashprijs wordt getoond op de knop "Totale winst" op het scherm

•Kies de knop "Auto" als u het geautomatiseerde willekeurige systeem voor u wilt laten spelen.

Overzicht van knoppen en functies:

1.Bovenste rij van links naar rechts:

•Totale inzet - Het totaalbedrag wat er deze ronde gespeeld gaat worden. Dit is het aantal munten vermenigvuldigd met de kaartwaarde.

•Munten – Gebruik de pijlen om het aantal munten dat u wilt inzetten te selecteren. Er geldt een maximum van drie.

•Inzet – Selecteer de waarde van elke munt voor deze draaibeurt. Er geldt een maximum van $ 10.

•Speel max - Deze knop verhoogt uw inzet automatisch tot drie munten.

•Draaien- Druk op deze knop om een spel te beginnen.

•Auto: laat het geautomatiseerde systeem zoveel als 500 draaibeurten voor u spelen zonder dat u hoeft te klikken.

•Totale winst - Toont het gewonnen bedrag van elke beurt

• 2. Onderste rij - zie de verklaring voor de lobbyknoppen in het Helpgedeelte

Om achter de prijsbedragen te komen gaat u naar de uitbetalingstabel. Daar vindt u een volledig overzicht van de winnende combinaties.