EntroPay

De EntroPay-kaart is een prepaid-kaart; het is een opnieuw te gebruiken bankpas waarop u op elk gewenst moment onmiddellijk geld kunt zetten. U kunt meer dan één EntroPay tegelijk aanmaken en bezitten en natuurlijk kan het overal worden gebruikt waar VISA online wordt geaccepteerd.

U voegt geld toe op uw EntroPay VISA Card met gebruik van uw persoonlijke creditcard of bankpas. Dit doet u tijdens de registratie, dus uw EntroPay VISA kan direct worden gebruikt. Daarna kunt u er op elk gewenst moment meer geld aan toevoegen.

Uitbetalingen zijn beschikbaar aangezien het een Visa-kaart is.

Om te storten met EntroPay doet u eenvoudigweg het volgende:

1. Ga naar de kassa van ScratchMania of klik gewoon op 'Storten'
  2. Ga naar de optie EntroPay in de kassa.
  3. Als u nog niet in het bezit bent van een EntroPay-kaart, klikt u op "Nu een EntroPay-kaart aanmaken".
    1. Wanneer de EntroPay-pagina wordt weergegeven, klikt u op 'Registreren' en volgt u het registratieproces.
    2. Wanneer u klaar bent met de registratie, hebt u een EntroPay VISA Card met de gegevens die op het scherm worden weergegeven. Noteer al deze gegevens (kaartnummer, vervaldatum en CVV2-code) en klik op de link om terug te keren naar de kassa.
    3. Merk op dat u wanneer u zich registreert voor een EntroPay-kaart, hier geld op moet zetten om het direct te kunnen gebruiken.
    4. U kunt op elk gewenst moment terugkeren naar deze pagina om meer geld op uw kaart te zetten.
  4. Voer het te storten bedrag in samen met de gegevens van uw nieuwe EntroPay VISA Card, en klik op Storten.

Belangrijk: Als onderdeel van het registratieproces, moet u een creditcard of bankpas bij de hand houden, aangezien u geld gaat overmaken naar uw nieuwe EntroPay VISA Card.

U moet tevens wat persoonlijke gegevens opgeven met betrekking tot uw identiteit. Het verzoek om deze informatie is van essentieel belang om u en EntroPay te beschermen en om te voldoen aan de voorschriften. De door u opgegeven informatie wordt veilig en privé behandeld.

Dus denk eraan, wanneer u meer geld wilt zetten op uw EntroPay, klikt u op de link "Geld zetten op uw EntroPay-kaart" in de kassa. Er wordt een EntroPay-pagina weergegeven en u moet inloggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord van EntroPay. Klik op de link 'Geld overmaken' en volg de aanwijzingen op het scherm om meer geld over te maken van uw persoonlijke creditcard of bankpas. Wanneer u klaar bent, gaat u terug naar de kassa. Het door u overgemaakte geld kan nu worden uitgegeven door het invoeren van de gegevens van uw EntroPay VISA Card in de kassa.

Neem gerust te allen tijde contact op met onze live Klantenservice via de lobby.