Giropay

Giropay is een betaalmethode via het internet, die u in staat stelt om online aankopen te doen op een vertrouwde, veilige en eenvoudige manier. Giropay koppelt u direct aan uw toepassing van online bankieren wanneer u online aankopen doet. Om te beginnen met het gebruik van Giropay, hoeft u niet te registreren, bestanden te downloaden of een rekening te openen. Als u reeds online bankieren hebt bij één van de hieronder vermelde banken, kunt u direct betalingen doen met gebruik van Giropay.

Voor meer gegevens over Giropay Klikt u hier.

Om te storten met Giropay:

1. Ga naar de kassa van ScratchMania of klik gewoon op ‘Storten'
  2. Ga naar de optie Giropay in de kassa.
  3. Kies het gewenste bedrag en klik op Storten.
  4. U wordt nu doorgestuurd naar de feitelijke betalingspagina, volg gewoon de instructies en voer uw storting uit:
    1. Voer de gegevens van uw rekening en sorteercode in en dien in.
    2. U wordt vervolgens doorgestuurd naar de website van uw bank via Giropay.
    3. Voer uw PIN-nummer in voor het bevestigen van de gegevens van uw bankrekening.
    4. Voer de TAN (transactienummer; geleverd door uw bank) in om de betaling te bevestigen.
    5. U ontvangt vervolgens een directe bevestiging en u wordt teruggestuurd naar de kassa.
  5. Klik hier om naar de Giropay-bedrijfspagina te gaan voor meer gegevens.