Hoe speelt u het Heaven or Hell-spel

Kies tussen hemel en hel met onze twee verbazingwekkende fruitmachines. Met beide zou u een enorme jackpot van £/€/$200000 kunnen winnen – de vraag is of het loont om goed of slecht te zijn? Gelukkig kunt u overschakelen tussen de twee machines en draaien om te winnen.

Hoe speelt u Heaven or Hell:

• Klik op de fruitmachine waarop u wilt spelen – hemel of hel.
  • Kies het bedrag dat u wilt inzetten door te klikken op de knoppen '-' of '+' aan elke kant van de knop 'Inzetten' in de rechteronderhoek. Inzetten kunnen handmatig worden gewijzigd per draai.
  • Klik op de knop Munten inzetten links om uw inzetbedrag te verdubbelen of te verdrievoudigen (waarmee u dienovereenkomstig het gewonnen bedrag verhoogt). U ziet het inzetbedrag op de knop 'Totale inzet' rechts.
  • De knop Max spelen verhoogt uw inzet automatisch naar 3 munten. De rollen beginnen te draaien nadat u op de knop Max spelen klikt. U kunt ook klikken op Rollen draaien of klik op de arm van de fruitmachine om te beginnen met spelen.
  • Nadat de rollen zijn gestopt met draaien en een winnende combinatie wordt weergegeven, wordt uw cashprijs uitbetaald overeenkomstig de uitbetalingtabel die wordt getoond op elke fruitmachine.
  • Uw winst wordt toegevoegd aan uw rekeningsaldo.
  • Om van machine te wisselen en opnieuw te spelen, klikt u gewoon op de knop Naar de hemel of Spelen in de hel.

Veel succes!

Overzicht van knoppen en functies:

1. Bovenste rij van links naar rechts:
    • Totale winst - Toont het gewonnen bedrag in elk spel.
    • Zet munten in - Kies het aantal munten dat uw wilt inzetten - enkel stappen van 1. Elke keer dat u een munt toevoegt, verhoogt u uw winkansen.
    • Draai de rollen - Klik op de knop "Rollen draaien" om een spel te starten.
    • Autoplay, laat het geautomatiseerde systeem zoveel spellen voor u spelen als u wilt, zie hieronder voor gedetailleerde informatie.
    • Speel Max - Klik op de "Speel Max" knop om een spel te starten met het maimale aantal munten toegestaand voor dit spel.
    • Inzet - Dit stelt u in staat om de waarde van de munt te kiezen die u wilt inzetten door de klikken op het teken "+" om de waarde te verhogen en het teken "-" om te verlagen. Maximale kaartwaarde £/€/$ 20.
    • Totale inzet - Het totale bedrag dat deze ronde gespeeld wordt. Dit vertegenwoordigt het aantal munten, vermenigvuldigd met de kaartwaarde.