Hoe speelt u het Ladies Shopping-spel

We houden allemaal van winkelen en het is tijd voor de wat winkelmanie voor dames met fantastische accessoires en winsten. Kies drie uit de drie en win. Drie identieke artikelen in één rij en u kun tot £/€/$ 200.000 winnen om te winkelen !!!

Hoe speelt u het Ladies Shopping-spel:

• Kies de kaartwaarde.
  • Klik op de knop (Speel Nu)
  • Kies één van de negen vierkanten door erop te klikken. Na het krassen, zal een artikel van de winkel worden onthuld. Kras en combineer nog twee vierkanten in een horizontale, verticale of diagonale rij.
  • Als u drie identieke artikelen hebt gekrast, wint u de getoonde prijs op het display van de kassa links onderin het scherm.
  • De relevante spelprijs wordt toegevoegd aan uw accountsaldo.
  • U kunt natuurlijk de knop (Speel voor mij) kiezen, als u wilt dat het willekeurig geautomatiseerde systeem voor u speelt.

Overzicht van knoppen en functies:

1. Bovenste rij van links naar rechts:
    • Kaartwaarde - Hiermee kunt u de waarde van de kaart die u wilt inzetten kiezen door op het "+"teken te klikken om te verhogen en op het "-"teken om te verlagen.
    • Hoofdprijs - De kaartwaarde die u kiest beïnvloedt uw eventuele winsten - de hoofdprijs.
    • Speel nu - Klik op de "Speel nu"-knop om een spel te starten.
    • Speel opnieuw - Klik op "Speel Opnieuw" om door te gaan met het spelen van dit spel. U koopt een nieuwe kaart om dit spel opnieuw te spelen met dezelfde instellingen.
    • Speel voor mij - Nadat u de kaartwaarde hebt gekozen, zal de optie "speel voor mij" het geautomatiseerde systeem inschakelen en een kaart voor u kiezen en krassen.
    • Automatisch spelen, laat het geautomatiseerde systeem zoveel spellen voor u spelen als u wilt, zie hieronder voor gedetailleerde informatie.
    • Totale winst - Toont het gewonnen bedrag in elk spel.
  2. Onderste rij - zie de toelichting in de Help voor lobby knoppen.
  3. Prijzen en kansen - klik hier voor beoordeling.

Automatisch spelen

Bij het spelen van een spel wordt de knop Automatisch weergegeven onder de Speel Nu-knop en bij sommige spellen ook onder de Speel Max-knop.

1. Klik op de knop Automatisch om het Autoplay-vak te openen.
  2. Kies het aantal spellen dat u wilt spelen door te klikken op een van de knoppen in de "Aantal spellen"-rij. Het systeem zal beginnen met spelen zodra u op een nummer klikt.
  3. Tijdens het spelen in de autoplay-modus kunt u zien hoeveel spellen er over zijn om te spelen, zoals in het volgende voorbeeld:
    U kunt op elk moment stoppen met automatisch spelen door te drukken op de knop“Stoppen”. Als deze wordt ingedrukt terwijl een spel nog wordt gespeeld, zal het automatisch afspelen pas stoppen nadat het spel is voltooid.
    Opmerking: U kunt ook de geavanceerde instellingen wijzigen, terwijl u speelt in autoplay-modus. Kijk voor meer informatie hieronder.
  4. Klik op de knop Geavanceerde instellingen om geavanceerde instellingen voor autoplay te tonen of te verbergen.
    Gebruik de geavanceerde instellingen om autoplay te instrueren om te stoppen in de volgende gevallen:
    • “Elk gewonnen spel” – selecteer deze optie om autoplay te stoppen zodra een spel is gewonnen, ongeacht de gewonnen prijs.
    • “Enkele winst wordt overschreden” – selecteer deze optie om autoplay te stoppen zodra u een prijs wint hoger dan een bepaald bedrag in een enkel spel. U bepaalt het bedrag door het in te voeren in het vak aan de rechterhand of door te klikken op de pijlen omhoog en omlaag.
    • “Saldo vermindert met” – selecteer deze optie om met autoplay te stoppen in het geval dat uw saldo daalt met een bepaald bedrag gedurende de gehele autoplay-sessie. U bepaalt het bedrag door het in te voeren in het vak aan de rechterhand of door te klikken op de pijlen omhoog en omlaag. Bijvoorbeeld, laten we zeggen dat u deze optie selecteert en het vak aan de rechterhand op 10 zet, en u kiest ervoor om 50 spellen met een saldo van 100 te spelen. Na 28 spellen wordt uw saldo 90. Op dit punt zal autoplay ontdekken dat uw totale verlies op dit moment 10 is en zal stoppen met spelen.
    • “Saldo is verhoogd met” - selecteer deze optie om autoplay te stoppen voor het geval uw saldo stijgt met een bepaald bedrag gedurende de gehele autoplay-sessie. U bepaalt het bedrag door het in te voeren in het rechtervak of door te klikken op de pijlen omhoog en omlaag. Bijvoorbeeld, laten we zeggen dat u deze optie selecteert en het vak aan de rechterhand op 10 zet, en u kiest ervoor om 50 wedstrijden met een saldo van 100 te spelen. Na 2 spellen wordt uw saldo 110. Op dit punt detecteert autoplay dat uw totale winst tot dit punt tijdens de volledige autoplay-sessie 10 is en zal stoppen met spelen.

Opmerking: Wanneer een of meer instellingen worden gecontroleerd, wordt het pictogram op de knop "Geavanceerde instellingen" rood. Dit is handig voor het geval de geavanceerde instellingen verborgen zijn.