Werkbalk hoofdspel

De werkbalk hoofdspel is de verzameling van knoppen onderaan het scherm, onder het onderdeel hoofdspel.

De volgende afbeelding geeft een illustratie van de werkbalk:

De volgende tabel geeft een toelichting op elke knop:

Weergave saldo  De kassa aan de linkerkant van het scherm toont uw saldo en speelmodus. Opmerking: Als u voor de lol speelt, zal "Pleziersaldo" verschijnen onder het bedrag. Dit saldo kan niet worden uitbetaald. Als u speelt voor echt geld, zal "Echt saldo" verschijnen onder het bedrag. Dit saldo is uw echte saldo, dat u kunt laten uitbetalen via de Kassa (in overeenstemming met de algemene voorwaarden).
Geluid  Al uw spellen hebben geluid en muziek voor uw vermaak. U kunt het volume aanpassen door te klikken op de volumeregeling op uw toetsenbord, of zet het geluid Aan/Uit door op deze knop te klikken.
Instellingen  Klik op hier voor informatie over spelinstellingen.
Help  Opent ScratchMania’s contextgevoelige Helpvenster. Zodra een bepaald spel wordt gespeeld, wordt door het klikken op Help een venster geopend waarin wordt uitgelegd hoe dat specifieke spel gespeeld kan worden.
Chat  Klik hier om een live chat venster te openen. Via dit venster kunt u direct chatten met onze klantenservice. Als het chatvenster niet wordt geopend, zou het kunnen dat uw browser pop-upvensters blokkeert. In dit geval activeert u de ontvangst van pop-ups en gaat u verder. Als een vertegenwoordiger om wat voor reden dan ook tijdelijk niet beschikbaar is, kunt u een bericht achterlaten in het venster en een vertegenwoordiger zal zo snel mogelijk contact met u opnemen per telefoon of e-mail. Voor meer informatie klik V&A.
Speel voor het echt  Deze knop is alleen aanwezig bij het spelen voor de lol. Door op de knop te klikken kunt u, als u geregistreerd bent om dit te kunnen doen, beginnen met spelen voor echt geld. Opmerking: het weergegeven saldo zal dienovereenkomstig worden gewijzigd.
Kassa  Door te klikken op de knop Kassa zal er een dialoogvenster, dat u in staat stelt om Stort Saldo voor spelen om het echt. Bekijk Saldo Storten voor uitleg over hoe u geld kunt storten. Als u al voor echt speelt, klik dan om te storten, opnemen en bekijk uw transactiehistorie.
Menu  Opent een menu met daarin de spelcategorieën, de contactknop en verschillende andere opties. Het menu bevat ook knoppen om uw online speelinstellingen te bepalen, uw persoonlijke informatie te wijzigen en zowel uw spelhistorie als de Helpfunctie te bekijken. Voor meer informatie, klikt u op Lobbymenu.
Terug naar de Lobby  Klik op deze knop om het spel te verlaten en terug te keren naar de lobby om een ander spel te kiezen. U kunt ook van spel verwisselen zonder terug te keren naar de lobby door gebruik te maken van de Menuknop.