Mister Cash

Mister Cash is een betaalpas die wordt gebruikt voor veilige, gemakkelijke en directe online betalingen.

Het enige dat u hoeft te doen om te storten met Mister Cash is:

1. Ga naar de kassa of klik gewoon op de knop ‘Storten’ linksonder op uw scherm.
  2. Klik op de optie Mister Cash.
  3. Voer het bedrag in dat u wilt storten.
  4. Klik op de speelknop ‘Storten’
  5. U wordt doorgestuurd naar de website van Mister Cash:
    1. Voer alle ontbrekende persoonlijke gegevens en gegevens van de betaalkaart in.
    2. Bevestig de betaling door te drukken op de knop “Betalen”.
    3. U ontvangt een directe bevestiging en u wordt teruggestuurd naar de kassa.