Hoe speelt u het Mouse Maze-spel

Kies de juiste route door het doolhof en win tot £/€/$ 200.000!!!

Hoe speelt u het Mouse Maze-spel:

• Kies de kaartwaarde.
  • Klik op de knop (Speel Nu)
  • Kies één van de drie deuren aan de linkerkant door erop te klikken. Hierdoor kan de muis het doolhof binnengaan en de kaas gaan zoeken.
  • Als de muis de kaas vindt, wint u de getoonde prijs in de weergave totale winst rechtsonder in het scherm.
  • De relevante spelprijs wordt toegevoegd aan uw accountsaldo.
  • U kunt natuurlijk de knop (Speel voor mij) kiezen, als u wilt dat het willekeurig geautomatiseerde systeem voor u speelt.

Veel succes!

Overzicht van knoppen en functies:

1. Bovenste rij van links naar rechts:
    • Kaartwaarde - Hiermee kunt u de waarde van de kaart die u wilt inzetten kiezen door op het "+"teken te klikken om te verhogen en op het "-"teken om te verlagen.
    • Hoofdprijs - De kaartwaarde die u kiest beïnvloedt uw eventuele winsten - de hoofdprijs.
    • Speel nu - Klik op de "Speel nu"-knop om een spel te starten.
    • Speel opnieuw - Klik op "Speel Opnieuw" om door te gaan met het spelen van dit spel. U koopt een nieuwe kaart om dit spel opnieuw te spelen met dezelfde instellingen.
    • Speel voor mij - Nadat u de kaartwaarde hebt gekozen, zal de optie "speel voor mij" het geautomatiseerde systeem inschakelen en een kaart voor u kiezen en krassen.
    • Automatisch spelen, laat het geautomatiseerde systeem zoveel spellen voor u spelen als u wilt, zie hieronder voor gedetailleerde informatie.