Welkom bij Multi Slots!

Het is ‘s werelds meest intense fruitmachinespel met een verbazingwekkend aantal van 8 machines die klaar staan om helemaal tot aan een enorme jackpot van €200000 te draaien! Klik om de rollen te laten draaien en win tot 8 directe cashprijzen in één keer.

• Spelen met tot 8 fruitmachines
  • Klik op de fruitmachine waarop u wilt spelen.
  • Kies het bedrag dat u wilt inzetten door te klikken op de knoppen '-' of '+' aan elke kant van de knop 'Inzetten' in de rechteronderhoek. Inzetten kunnen handmatig worden gewijzigd per draai.
  • Klik op de knop Munten inzetten links om uw inzetbedrag te verdubbelen of te verdrievoudigen (waarmee u dienovereenkomstig het gewonnen bedrag verhoogt). U ziet het inzetbedrag op de knop 'Totale inzet' rechts.
  • De knop Max spelen verhoogt uw inzet automatisch naar 3 munten. De rollen beginnen te draaien nadat u op de knop Max spelen klikt. U kunt ook klikken op Rollen draaien of klik op de arm van de fruitmachine om te beginnen met spelen.
  • Nadat de rollen zijn gestopt met draaien en een winnende combinatie wordt weergegeven, wordt uw cashprijs uitbetaald overeenkomstig de uitbetalingtabel die wordt getoond op elke fruitmachine.
  • Uw winst wordt toegevoegd aan uw rekeningsaldo.

Veel succes!

Overzicht van knoppen en functies:

1. Bovenste rij van links naar rechts:
    • Kaartwaarde - Hiermee kunt u de waarde van de kaart die u wilt inzetten kiezen door op het "+"teken te klikken om te verhogen en op het "-"teken om te verlagen.
    • Hoofdprijs - De kaartwaarde die u kiest beïnvloedt uw eventuele winsten - de hoofdprijs.
    • Speel nu - Klik op de "Speel nu"-knop om een spel te starten.
    • Speel opnieuw - Klik op "Speel Opnieuw" om door te gaan met het spelen van dit spel. U koopt een nieuwe kaart om dit spel opnieuw te spelen met dezelfde instellingen.
    • Speel voor mij - Nadat u de kaartwaarde hebt gekozen, zal de optie "speel voor mij" het geautomatiseerde systeem inschakelen en een kaart voor u kiezen en krassen.
    • Automatisch spelen, laat het geautomatiseerde systeem zoveel spellen voor u spelen als u wilt, zie hieronder voor gedetailleerde informatie.
    • Totale winst - Toont het gewonnen bedrag in elk spel.
  2. Onderste rij - zie de toelichting in de Help voor lobby knoppen.
  3. Prijzen en kansen - klik hier voor beoordeling.

Automatisch spelen

Bij het spelen van een spel wordt de knop Automatisch weergegeven onder de Speel Nu-knop en bij sommige spellen ook onder de Speel Max-knop.

1. Klik op de knop Automatisch om het Autoplay-vak te openen.
  2. Kies het aantal spellen dat u wilt spelen door te klikken op een van de knoppen in de "Aantal spellen"-rij. Het systeem zal beginnen met spelen zodra u op een nummer klikt.
  3. Tijdens het spelen in de autoplay-modus kunt u zien hoeveel spellen er over zijn om te spelen, zoals in het volgende voorbeeld:
    U kunt op elk moment stoppen met automatisch spelen door te drukken op de knop“Stoppen”. Als deze wordt ingedrukt terwijl een spel nog wordt gespeeld, zal het automatisch afspelen pas stoppen nadat het spel is voltooid.
    Opmerking: U kunt ook de geavanceerde instellingen wijzigen, terwijl u speelt in autoplay-modus. Kijk voor meer informatie hieronder.
  4. Klik op de knop Geavanceerde instellingen om geavanceerde instellingen voor autoplay te tonen of te verbergen.
    Gebruik de geavanceerde instellingen om autoplay te instrueren om te stoppen in de volgende gevallen:
    • “Elk gewonnen spel” – selecteer deze optie om autoplay te stoppen zodra een spel is gewonnen, ongeacht de gewonnen prijs.
    • “Enkele winst wordt overschreden” – selecteer deze optie om autoplay te stoppen zodra u een prijs wint hoger dan een bepaald bedrag in een enkel spel. U bepaalt het bedrag door het in te voeren in het vak aan de rechterhand of door te klikken op de pijlen omhoog en omlaag.
    • “Saldo vermindert met” – selecteer deze optie om met autoplay te stoppen in het geval dat uw saldo daalt met een bepaald bedrag gedurende de gehele autoplay-sessie. U bepaalt het bedrag door het in te voeren in het vak aan de rechterhand of door te klikken op de pijlen omhoog en omlaag. Bijvoorbeeld, laten we zeggen dat u deze optie selecteert en het vak aan de rechterhand op 10 zet, en u kiest ervoor om 50 spellen met een saldo van 100 te spelen. Na 28 spellen wordt uw saldo 90. Op dit punt zal autoplay ontdekken dat uw totale verlies op dit moment 10 is en zal stoppen met spelen.
    • “Saldo is verhoogd met” - selecteer deze optie om autoplay te stoppen voor het geval uw saldo stijgt met een bepaald bedrag gedurende de gehele autoplay-sessie. U bepaalt het bedrag door het in te voeren in het rechtervak of door te klikken op de pijlen omhoog en omlaag. Bijvoorbeeld, laten we zeggen dat u deze optie selecteert en het vak aan de rechterhand op 10 zet, en u kiest ervoor om 50 wedstrijden met een saldo van 100 te spelen. Na 2 spellen wordt uw saldo 110. Op dit punt detecteert autoplay dat uw totale winst tot dit punt tijdens de volledige autoplay-sessie 10 is en zal stoppen met spelen.

Opmerking: Wanneer een of meer instellingen worden gecontroleerd, wordt het pictogram op de knop "Geavanceerde instellingen" rood. Dit is handig voor het geval de geavanceerde instellingen verborgen zijn.