Hoe speelt u het Octopops-spel

De octopus staat op u te wachten op de zeebodem met zijn armen vol magische luchtbellen. U kunt op tot 8 luchtbellen tegelijk klikken om cashprijzen te winnen. De octopus is een glibberig figuur die een jackpot van £/€/$ 200.000 verbergt ergens op de zeebodem; raad goed en deze zou van u kunnen zijn!

Hoe speelt u het Octopops-spel:

• Kies de kaartwaarde.
  • Kies het aantal kaarten dat u wenst te spelen.
  • Klik op de knop (Speel Nu)
  • Kies één van de luchtbellen door erop te klikken.
  • Als uw luchtbel een cashprijs bevat, wordt deze toegevoegd aan uw winst.
  • Uw winst wordt toegevoegd aan uw rekeningsaldo.
  • Kies de knop Automatisch als u wilt dat het willekeurige geautomatiseerde systeem voor u speelt.

Veel succes!

Overzicht van knoppen en functies:

1. Bovenste rij van links naar rechts:
    • Totale inzet - Het totale bedrag dat deze ronde zal worden gespeeld. Dit vertegenwoordigt het aantal kaarten, vermenigvuldigd met de kaartwaarde.
    • Aantal kaarten - Kies het aantal kaarten waarop u wilt wedden - in stappen van één.
    • Kaartwaarde - Hiermee kunt u de waarde van de kaart die u wilt inzetten kiezen door op het "+"teken te klikken om te verhogen en op het "-"teken om te verlagen. Maximale kaartwaarde £/€/$ 20.
    • Hoofdprijs - De kaartwaarde die u kiest beïnvloedt uw eventuele winsten - de hoofdprijs.
    • Speel nu - Klik op de knop "Speel nu" om een spel te starten.
    • Speel opnieuw – Klik op "Speel opnieuw" om door te gaan met dit spel. U koopt een nieuwe kaart om dit spel opnieuw te spelen met dezelfde instellingen.
    • Speel Max - Klik op de knop "Play Max" om een spel te starten met het maximaal toegestane aantal kaarten voor dit spel.
    • Automatisch spelen - Klik op de knop "Auto" om het geautomatiseerde systeem voor u zoveel mogelijk spellen te laten spelen als u wilt, zie voor meer informatie hieronder.