paysafecard

paysafecard is een prepaidkaart die ervoor zorgt dat u online kunt betalen, zonder dat u een creditcard of bankrekening hebt.
Deze kaart kan met contant geld worden betaald of met uw bankpas bij verschillende leveranciers bij u in de buurt.

Om een storting te doen op ScratchMania met een paysafecard volgt u simpelweg deze stappen:

1. Zoek een paysafecard-leverancier - Zoek de dichtstbijzijnde paysafecard-verkoperhier en schaf een paysafecard aan door gebruik te maken van contant geld of van een bankpas.
  2. Koop de 16-cijferige paysafecard-PIN - Voor elke paysafecard die u aanschaft, ontvangt u een 16-cijferige PIN-code met het bedrag dat u hebt betaald.
  3. Deze code is in feite uw prepaidkaart en u kunt hiermee betalen via de kassa (betalingsoptie: paysafecard).
  4. Ga naar de kassa van ScratchMania.com
  5. Klik op 'Storten'
  6. Klik op de paysafecard-knop
  7. Noteer het bedrag dat u wilt storten.
  8. Voer de 16-cijferige PIN-code in die verschijnt op uw paysafecard.
  9. Klik op de knop 'Storten'.