Technische problemen

• Het lijkt erop dat ik geen tekst kan schrijven in de velden van het formulier. Wat doe ik verkeerd?

U doet niets verkeerd. Waarschijnlijk is uw toetsenbord ingesteld op een andere taal dan Engels. Klik met uw muis op het veld van het formulier en schakel de taal van uw toetsenbord in op Engels. Probeer opnieuw om tekst in te voeren. Als u dan nog steeds problemen ondervindt bij het invoeren van tekst, neemt u contact op met klantenservice voor begeleiding.

• Hoe activeer ik cookies?

Cookies zijn slechts een klein stukje tekst, geen plug-ins of uitvoerbare bestanden. We gebruiken cookies om ons te helpen u te voorzien van betere dienstverlening door het personaliseren van uw bezoek. We gebruiken geen cookies om uw persoonlijke informatie op te slaan. Echter, we gebruiken sessie-cookies wel voor het bijhouden van uw inlogstatus als een veiligheidsmaatregel en om uw privacy te beschermen.

Internet Explorer 8.x

1. Klik op het Extra-menu
    2. Selecteer Internet Opties in het menu - Een nieuw venster wordt geopend.
    3. Klik op het tabblad Privacy in de buurt van de bovenkant van het venster.
    4. Klik op de knop Standaard van het venster.
    5. Verplaats de schuifregelaar zodat deze op een van de niveaus onder Gemiddeld Hoog staat (inclusief, Gemiddeld, Laag, Alle Cookies accepteren).
    6. Sla wijzigingen op door op OK te klikken.

Internet Explorer 6.x en 7.x

1. Klik in Internet Explorer op "Extra" bovenin het venster.
    2. Selecteer "Internetopties".
    3. Klik op het tabblad "Privacy".
    4. In het midden van het tabblad "Privacy", moet een "Geavanceerd"-knop staan. Klik op deze knop.
    5. Zorg ervoor dat "Automatische verwerking van cookies opheffen" is aangevinkt.
    6. Cookies van eersten en derden moeten worden ingesteld op "Accepteren".
    7. Vink de optie "Altijd sessiecookies toestaan" aan.
    8. Klik op "OK".
    9. Sluit Internet Explorer en start uw browser opnieuw op.

Mozilla Firefox

1. Selecteer Extra | Opties... in het hoofdmenu.
    2. Selecteer Privacy aan de linkerkant van opties.
    3. Vouw de Cookies-opties aan de rechterkant uit.
    4. Selecteer "Cookies activeren".
    5. Selecteer "alleen voor de oorspronkelijke website."

Opera 7+

1. Kies Voorkeuren uit het menu Bestand.
    2. Klik op de Privacy-categorie.
    3. Vink Cookies activeren aan.
    4. Selecteer 'Accepteer alle cookies automatisch' in het normale uitklapmenu Cookies.
    5. In het derde deel van het uitklapmenu, selecteert u Accepteer alle cookies Automatisch
    6. Klik op OK.

Safari

1. Kies Voorkeuren uit het Safari-menu.
    2. Klik op het pictogram Veiligheid.
    3. In het selectievak "Cookies accepteren", kiest u Altijd of Alleen van sites die ik bezoek.

• Hoe kan ik ervoor zorgen dat ik alle promotionele e-mails van ontvang?

Voeg ons toe aan uw adresboek

Om te garanderen dat u alle e-mails van ScratchMania in uw postvak in ontvangt, voegt u promo@ScratchMania.com toe aan uw adresboek of veilige afzenderlijst. Dit is nodig omdat sommige Internet Service Providers (ISPs) e-mails blokkeren van afzenders wier e-mailadressen niet voorkomen in het adresboek ontvangers of in hun veilige afzenderlijst om te voorkomen dat u ongewenste mail ontvangt.

Volg deze stappen volgens uw ISP:

Live / Hotmail / MSN

1. Eenmaal aangemeld, klikt u op 'Opties' in de rechterbovenhoek van uw scherm. Als er een uitklapmenu verschijnt, klikt u op 'Meer opties...' aan de onderkant.
    2. Klik op 'Veilige en geblokkeerde afzenders onder het gedeelte 'ongewenste e-mail'.
    3. Klik op 'Veilige afzenders'.
    4. Typ promo@ScratchMania.com in de 'Afzender of domein om als veilig te markeren and klik dan op 'Voeg toe aan lijst>>'.

Microsoft Outlook

1. Klik op het menu 'Bestand' aan de bovenkant van het scherm en klik op 'Nieuw' en dan op 'Contact'.
    2. Typ promo@ScratchMania.com in het vak 'E-mail'.
    3. Vul alle gewenste informatie in op de adreskaart en klik op 'Opslaan en sluiten'.

Mozilla Thunderbird

1. Klik op het menu 'Bestand' aan de bovenkant van het scherm en klik op 'Nieuw' en dan op 'Adresboekkaart'.
    2. Typ promo@ScratchMania.com in het vak 'Email'.
    3. Vul alle gewenste informatie in op de adreskaart en klik op 'OK'.

Gmail / Googlemail

1. Klik op Contacten aan de linkerkant van een willekeurige pagina.
    2. Klik op de knop Nieuwe contactpersoon in de linkerbovenhoek van Contacten.
    3. Voer promo@ScratchMania.com in het vak 'Email' in.
    4. Klik dan op 'Opslaan'.

Yahoo! Mail

1. Yahoo! Mail Classic
      1. Ga naar een willekeurige e-mail van ScratchMania.
      2. Aan de bovenkant van het berichtenscherm, klikt u op de link 'Toevoegen aan adresboek' aan het einde van het adresveld 'Van:'.
      3. Controleer of promo@ScratchMania.com in uw e-mailvak staat, voer alle andere gewenste informatie in op uw adreskaart en klik op 'Toevoegen aan adressenlijst'.
    2. Nieuwste versie van Yahoo! Mail
      1. Klik op de link 'Toevoegen' naast 'Contactpersonen' op de linkerbalk.
      2. Typ promo@ScratchMania.com in het 'E-mail'-vak in het kleine venster dat verschijnt.
      3. Voer alle gewenste informatie in op de adreskaart en klik op 'Opslaan'.

AOL

1. Klik op 'Contacten' in de linkerbalk.
    2. In het volgende scherm, klikt u op de knop 'Nieuw' naast het zoekvak aan de bovenkant en vervolgens op 'Nieuw Contact' in het menu dat verschijnt.
    3. Voer promo@ScratchMania.com in het 'E-mail 1'-vak in.
    4. Voer alle gewenste informatie in op de adreskaart en klik op de knop 'Aanmaken' bovenin, naast het zoekvak.
  • Hoe kan ik met klantenservice chatten?

Als u wilt chatten met een van onze vertegenwoordigers, klikt u op de "Chat"-knop en een chatvenster wordt geopend. (Als het niet geopend wordt, zorgt u er voor dat uw pop-up blocker het niet blokkeert).
    Hier kunt u live praten met een vertegenwoordiger van klantenservice. (U kunt doorgaan met spelen tijdens een chatsessie) Als door een toeval de vertegenwoordiger niet in staat is om u live te antwoorden (waarschijnlijk druk met een andere klant), laat dan een e-mailadres achter waarop de vertegenwoordiger contact met u op kan nemen. U kunt ook een telefoonnummer achterlaten waarop de klantenservice contact met u kan opnemen.
    Laat een schriftelijk bericht achter met de aard van uw vraag, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.
    Na het invullen van de gegevens op het formulier, klikt u op de "Verzenden"-knop.
    We zullen ervoor zorgen om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

• Hoe kan ik mijn e-mailadres wijzigen?

Om uw nieuwe e-mailadres te updaten, selecteert u E-mail wijzigen in het menu en typt u het volgende in de desbetreffende tekstvakken:

• Uw huidige wachtwoord
    • Het nieuwe e-mailadres
    • Bevestig nieuw e-mailadres
    • Klik op Wijzigen.

U ziet een bericht: E-mail met succes gewijzigd.
    Als u geen e-mail ontvangt van ScratchMania, controleer dan uw spam en/of uw junkmail.

• Hoe kan ik mijn opname annuleren en het saldo terugstorten op mijn account?

U kunt uw opname annuleren bij de kassa terwijl het in afwachting is van goedkeuring. Klik op hier voor meer informatie.

• Hoe kan ik speltips uitzetten? Kan ik deze ook weer aanzetten?

U kunt speltips aan- en uitzetten via het venster "instellingen".
    Klik op hier voor informatie over de verschillende instellingen die u kunt configureren.

• Hoe laat ik mijn winsten uitbetalen?

Voor informatie over hoe u uw winsten kunt laten uitbetalen, klikt u op hier.

• Hoe wijzig ik mijn wachtwoord?

We raden u aan uw wachtwoord regelmatig te wijzigen voor uw veiligheid en om de veiligheid van uw account te verbeteren. Om uw wachtwoord te updaten, selecteert u Wachtwoord wijzigen in het menu en typt u het volgende in de desbetreffende tekstvakken:

• Oude wachtwoord
    • Nieuw wachtwoord: Het wachtwoord moet minimaal vier tekens bevatten.
    • Bevestig nieuw wachtwoord
    • Klik op Wijzigen. U ziet een bericht: Wachtwoord met succes gewijzigd.

• Ik krijg een bericht "Onvoldoende saldo" als ik probeer een spel te spelen, wat moet ik doen?

Wanneer u dit bericht krijgt, betekent dit dat u probeert om hoger in te zetten dan uw saldo. Als u nog geld in uw saldo hebt, kunt u ervoor kiezen om dit bericht te sluiten en uw saldo te verlagen. Anders klikt u op de knop in het midden van het bericht ("Verdubbel uw geld" in het voorbeeld hieronder). Dit opent de Kassa, waar u geld kunt storten op uw account en verder kunt spelen.

• Kan ik de resultaten van eerder gespeelde spellen zien?

Voor informatie, klikt u op hier.

• Waar kan ik de status zien van mijn opnameverzoek?

U kunt de status van uw opnameverzoeken bekijken via spelhistorie. Voor het annuleren van een opname met de status “in behandeling”, klikt u op hier.

• Waar kan ik een overzicht vinden van de stortingen die ik heb gedaan?

U kunt de stortingen die u hebt gedaan, bekijken via de transactiehistorie. Klik op hier voor meer informatie.

• Wat is Autoplay?

Bij het spelen van een spel wordt de knop Automatisch weergegeven onder de Speel Nu-knop en bij sommige spellen ook onder de Speel Max-knop.

Klik op hier voor meer informatie.

• Wat zijn de systeemvereisten voor mijn computer?

Op dit moment wordt ScratchMania's website uitgevoerd met Microsoft Windows-besturingssystemen van versie 95 en hoger; Flash-versie 9 en hoger. ScratchMania biedt geen ondersteuning voor Windows 3.XX of Web TV. Voor optimale resultaten, stelt u uw monitor in op 1024 x 768 pixels en hoge kleur (16 bit) of meer.

• Wat zijn “Comp Points”?

Voor elke 10 valuta-eenheden die u inzet, verdient u één comp point. Het maakt niet uit of u speelt met een bonus of van uw saldo. Verzamel 100 punten en we zullen een credit van één valuta-eenheid op uw account storten. Comp points kunnen verzilverd worden bij de Kassa en op elk moment op uw account gestort worden. Comp points kunnen worden gebruikt bij het inzetten op alle spellen.

• Ik werd onderbroken tijdens het spelen. Wat gebeurt er met mijn laatste spel?

In het geval van een plotselinge onderbreking van het internet, hebben we ons systeem ontworpen om te reageren op een manier die onze spelers beschermt tegen onrechtvaardig verlies.
    ScratchMania's 'onderbrekingsbeleid' is als volgt: Elke kaart gekocht door een speler, (door te klikken op Speel Nu, of Speel Opnieuw) maar die om welke reden dan ook, inclusief technische fouten, niet is gebruikt door de speler, zal automatisch uit naam van de speler door het systeem gespeeld worden. De uitkomst van het spel zal automatisch worden bijgeschreven op de account van de speler. Bij het inloggen na de onderbreking, zal de speler de uitkomst van de betrokken kaart kunnen zien door te klikken op de "Spelhistorie"-knop.

• Is er een manier om de standaard kaartwaarde te veranderen?

Ja. U kunt veranderingen aanbrengen via het venster "instellingen".
    Klik op hier voor informatie.

Problemen bij het inloggen

• Ik ben mijn wachtwoord en/of gebruikersnaam vergeten. Wat kan ik doen?

Klik op hier voor informatie over het achterhalen van uw gebruikersnaam en/of wachtwoord.

• Ik heb een foutmelding ontvangen "Ongeldige gebruikersnaam of wachtwoord", wat kan ik doen?

Als u dit bericht ontvangt, probeert u hoogstwaarschijnlijk in te loggen op ScratchMania.com met de verkeerde gebruikersnaam en/of wachtwoord.

• Controleert u of u de Caps Lock-modus aan hebt of de verkeerde taalinstellingen op uw toetsenbord.
    • Als dat niet helpt, controleer dan of u de e-mail hebt die we naar u verstuurd hebben met uw gebruikersnaam en wachtwoord en probeer de optie kopiëren en plakken.
    • Ga naar het onderdeel “Wachtwoord vergeten” waar u de optie hebt om het wachtwoord te laten mailen naar het e-mailadres dat u hebt opgegeven bij het aanmelden.
    • Als dat niet mogelijk is, neem dan contact op met onze klantenservice.

Veiligheidsbeleid & identiteitsbevestiging

• Hoe stuur ik deze documenten?

E-mailbijlagen: naar accounting@ScratchMania.com
    We adviseren u om een digitale camera te gebruiken en om ieder document als apart JPG-bestand via e-mail te versturen. Een digitale camera of scanner maakt de duidelijkste kopieën van deze documenten, zodat we uw gegevens kunnen controleren, zonder onnodige vertragingen.
    Om meer informatie te ontvangen, kunt u contact opnemen met onze klantenservice via de chat in de spellobby of per e-mail.

• Hoe worden documenten veilig bewaard als ze eenmaal zijn geüpload?

Zodra uw documenten zijn ontvangen, worden ze elektronisch opgeslagen in een beveiligde omgeving met zeer beperkte toegang.

• Waarom moet ik mijn documenten toesturen?

Om u en ons tegen frauduleus gebruik van identiteit en/of fondsen te beschermen, controleren wij de identiteit en/of eigendom van creditcards/bankpassen die worden gebruikt voor betaling. Dit zorgt er ook voor dat uitbetalingen bij de juiste persoon terechtkomen.

• Welk type documenten moet ik sturen?

Er kan van u gevraagd worden om sommige of alle van de volgende documenten op te sturen:

1. Een kopie van een identiteitsbewijs: U mag een kopie sturen van ofwel uw paspoort, rijbewijs of uw nationale identiteitskaart. Zorgt u ervoor dat alle gegevens, inclusief uw naam, foto en handtekening zichtbaar zijn op het document.
    2. Een kopie van uw creditcard(s): Een kopie van de voor- en achterkant van de creditcard die u gebruikt als betaalmethode. U dient de middelste acht nummers op de voorkant van het kopie van de kaart onzichtbaar te maken, en tevens de 3-cijferige code op de achterkant van de kaart.
    3. Bewijs van adres: Dit kan een energierekening of een creditcard afschrift zijn. Het moet een recent document zijn, welke uw volledige naam toont op het adres waarop uw account geregistreerd staat. Indien u een creditcard statement verstrekt, zorgt u er dan voor dat u de middelste acht nummers van het creditcard nummer onzichtbaar maakt.

Problemen bij het aanmelden

• Ik heb een bericht ontvangen dat de gebruikersnaam al bestaat. Wat kan ik doen?

In het geval dat u een account probeert aan te maken en u ontvangt een bericht dat de gebruikersnaam al bestaat, controleert u het volgende:

1. Een andere gebruiker kan een account hebben aangemaakt met die gebruikersnaam. In dat geval, probeert u een andere naam in te voeren.
    2. Misschien hebt u al een account aangemaakt en kunt u het juiste wachtwoord niet meer herinneren terwijl u probeert in te loggen. Bekijk hier voor informatie over wachtwoord achterhalen.
  • Ik kan het @-teken niet invoeren in het e-mailvak. Wat kan ik doen?

Om het @-teken te kunnen invoeren in het e-mailvak, dient u een bepaalde toetsencombinatie te gebruiken afhankelijk van de taal van uw toetsenbord:

• Amerikaanstoetsenbord – druk op “Shift” en vervolgens op “2”.
    • Frans toetsenbord – druk op “AltGr” (rechterhand Alt-toets) en vervolgens op “0” (nul).
    • Engels toetsenbord – druk op“Shift” en vervolgens op “”” (aanhalingstekens).
    • Duits toetsenbord – druk op “AltGr” (rechterhand Alt-toets) en vervolgens op “Q”.