Ukash

Storten met Ukash is gemakkelijk, snel en veilig; registreren is niet nodig en uw privacy wordt beschermd. Al uw financiële gegevens blijven volledig beveiligd.

U kunt Ukash-vouchers met contant geld kopen in lokale winkels in heel Europa, of u kunt het zelfs direct online kopen.
Voor het kopen van een Ukash-voucher:

1. Ga naar de online Ukash-winkel door hier te klikken. Of zoek uw dichtstbijzijnde Ukash-winkelier hier en koop een Ukash-voucher met contant geld.
  2. Kies het bedrag dat u wilt storten.
  3. U ontvangt een PIN-nummer van 19 cijfers voor elke Ukash-voucher die u koopt. De voucher is zes maanden geldig vanaf het moment van aankoop. U kunt nu uw Ukash-voucher gebruiken om online te betalen.
  4. Ga naar de kassa van ScratchMania.com of klik gewoon op ‘'Storten'
  5. Klik op de optie Ukash.
  6. Klik op de paysafecard-knop
  7. Kies het bedrag dat u wilt storten.
  8. Voer uw PIN-code van 19 cijfers in, die wordt weergegeven op uw paysafecard-voucher.
  9. Voer uw storting uit.