Hoe speelt u het Zodiac Wheel-spel

Laat de sterrenbeelden uw geluk bepalen.
U krijgt 4 kansen op elke kaart die u speelt, combineer slechts één van de tekens op uw kaart met het Zodiac-resultaat en win tot £/€/$ 200.000!!! U kunt tot vier kaarten spelen voor meerdere kansen om één speluitkomst te combineren. Er is maar één combinatie nodig om te winnen. U kunt elke ronde meer dan één keer winnen en u hebt de kans om tot £/€/$ 200.000 te winnen!!!

Hoe speelt u het Zodiac Wheel-spel:

• Kies de kaartwaarde.
  • Kies het aantal kaarten dat u wenst te spelen.
  • Het kader rond de gekozen krasvakken verandert van goud naar rood.
  • Klik op de knop (Speel Nu)
  • Terwijl het wiel draait, krast u uw gekozen kaarten, of u wacht tot het stopt en krast of klik dan op de knop "Speel voor mij".
  • Als het Zodiac-resultaat overeenkomt met één teken van al uw gekozen kaarten, wint u!
  • De relevante spelprijs wordt toegevoegd aan uw accountsaldo.
  • U kunt natuurlijk de knop (Speel voor mij) kiezen, als u wilt dat het willekeurig geautomatiseerde systeem voor u speelt.

Veel succes!

Overzicht van knoppen en functies:

1. Bovenste rij van links naar rechts:
    • Totale inzet - Het totale bedrag dat deze ronde zal worden gespeeld. Dit vertegenwoordigt het aantal kaarten, vermenigvuldigd met de kaartwaarde.
    • Aantal kaarten - Kies het aantal kaarten waarop u wilt wedden - in stappen van één.
    • Kaartwaarde - Hiermee kunt u de waarde van de kaart die u wilt inzetten kiezen door op het "+"teken te klikken om te verhogen en op het "-"teken om te verlagen. Maximale kaartwaarde £/€/$ 20.
    • Hoofdprijs - De kaartwaarde die u kiest beïnvloedt uw eventuele winsten - de hoofdprijs.
    • Speel nu - Klik op de knop "Speel nu" om een spel te starten.
    • Speel opnieuw – Klik op "Speel opnieuw" om door te gaan met dit spel. U koopt een nieuwe kaart om dit spel opnieuw te spelen met dezelfde instellingen.
    • Speel Max - Klik op de knop "Play Max" om een spel te starten met het maximaal toegestane aantal kaarten voor dit spel.
    • Automatisch spelen - Klik op de knop "Auto" om het geautomatiseerde systeem voor u zoveel mogelijk spellen te laten spelen als u wilt, zie voor meer informatie hieronder.
    • Totale winst - Toont het gewonnen bedrag in elk spel.
  2. Onderste rij - zie de toelichting in de Help voor lobby knoppen.
  3. Prijzen en kansen - klik hier voor beoordeling.

Automatisch spelen

Bij het spelen van een spel wordt de knop Automatisch weergegeven onder de Speel Nu-knop en bij sommige spellen ook onder de Speel Max-knop.

1. Klik op de knop Automatisch om het Autoplay-vak te openen.
  2. Kies het aantal spellen dat u wilt spelen door te klikken op een van de knoppen in de "Aantal spellen"-rij. Het systeem zal beginnen met spelen zodra u op een nummer klikt.
  3. Tijdens het spelen in de autoplay-modus kunt u zien hoeveel spellen er over zijn om te spelen, zoals in het volgende voorbeeld:
    U kunt op elk moment stoppen met automatisch spelen door te drukken op de knop“Stoppen”. Als deze wordt ingedrukt terwijl een spel nog wordt gespeeld, zal het automatisch afspelen pas stoppen nadat het spel is voltooid.
    Opmerking: U kunt ook de geavanceerde instellingen wijzigen, terwijl u speelt in autoplay-modus. Kijk voor meer informatie hieronder.
  4. Klik op de knop Geavanceerde instellingen om geavanceerde instellingen voor autoplay te tonen of te verbergen.
    Gebruik de geavanceerde instellingen om autoplay te instrueren om te stoppen in de volgende gevallen:
    • “Elk gewonnen spel” – selecteer deze optie om autoplay te stoppen zodra een spel is gewonnen, ongeacht de gewonnen prijs.
    • “Enkele winst wordt overschreden” – selecteer deze optie om autoplay te stoppen zodra u een prijs wint hoger dan een bepaald bedrag in een enkel spel. U bepaalt het bedrag door het in te voeren in het vak aan de rechterhand of door te klikken op de pijlen omhoog en omlaag.
    • “Saldo vermindert met” – selecteer deze optie om met autoplay te stoppen in het geval dat uw saldo daalt met een bepaald bedrag gedurende de gehele autoplay-sessie. U bepaalt het bedrag door het in te voeren in het vak aan de rechterhand of door te klikken op de pijlen omhoog en omlaag. Bijvoorbeeld, laten we zeggen dat u deze optie selecteert en het vak aan de rechterhand op 10 zet, en u kiest ervoor om 50 spellen met een saldo van 100 te spelen. Na 28 spellen wordt uw saldo 90. Op dit punt zal autoplay ontdekken dat uw totale verlies op dit moment 10 is en zal stoppen met spelen.
    • “Saldo is verhoogd met” - selecteer deze optie om autoplay te stoppen voor het geval uw saldo stijgt met een bepaald bedrag gedurende de gehele autoplay-sessie. U bepaalt het bedrag door het in te voeren in het rechtervak of door te klikken op de pijlen omhoog en omlaag. Bijvoorbeeld, laten we zeggen dat u deze optie selecteert en het vak aan de rechterhand op 10 zet, en u kiest ervoor om 50 wedstrijden met een saldo van 100 te spelen. Na 2 spellen wordt uw saldo 110. Op dit punt detecteert autoplay dat uw totale winst tot dit punt tijdens de volledige autoplay-sessie 10 is en zal stoppen met spelen.

Opmerking: Wanneer een of meer instellingen worden gecontroleerd, wordt het pictogram op de knop "Geavanceerde instellingen" rood. Dit is handig voor het geval de geavanceerde instellingen verborgen zijn.