Technische problemen

Hoe kan ik mijn e-mailadres wijzigen?

Om uw nieuwe e-mailadres te updaten, selecteert u E-mail wijzigen in het menu en typt u het volgende in de desbetreffende tekstvakken:

• Uw huidige wachtwoord
  • Het nieuwe e-mailadres
  • Bevestig nieuw e-mailadres
  • Klik op Wijzigen.

U ziet een bericht: E-mail met succes gewijzigd.
Als u geen e-mail ontvangt van ScratchMania, controleer dan uw spam en/of uw junkmail.

Ik krijg een bericht "Onvoldoende saldo" als ik probeer een spel te spelen, wat moet ik doen?

Wanneer u dit bericht krijgt, betekent dit dat u probeert om hoger in te zetten dan uw saldo. Als u nog geld in uw saldo hebt, kunt u ervoor kiezen om dit bericht te sluiten en uw saldo te verlagen. Anders klikt u op de knop in het midden van het bericht ("Verdubbel uw geld" in het voorbeeld hieronder). Dit opent de Kassa, waar u geld kunt storten op uw account en verder kunt spelen.

Hoe kan ik ervoor zorgen dat ik alle promotionele e-mails van ontvang?

Voeg ons toe aan uw adresboek

Om te garanderen dat u alle e-mails van ScratchMania in uw postvak in ontvangt, voegt u promo@ScratchMania.com toe aan uw adresboek of veilige afzenderlijst. Dit is nodig omdat sommige Internet Service Providers (ISPs) e-mails blokkeren van afzenders wier e-mailadressen niet voorkomen in het adresboek ontvangers of in hun veilige afzenderlijst om te voorkomen dat u ongewenste mail ontvangt.

Volg deze stappen volgens uw ISP:

Live / Hotmail / MSN

Hoe activeer ik cookies?

Cookies zijn slechts een klein stukje tekst, geen plug-ins of uitvoerbare bestanden. We gebruiken cookies om ons te helpen u te voorzien van betere dienstverlening door het personaliseren van uw bezoek. We gebruiken geen cookies om uw persoonlijke informatie op te slaan. Echter, we gebruiken sessie-cookies wel voor het bijhouden van uw inlogstatus als een veiligheidsmaatregel en om uw privacy te beschermen.

Internet Explorer 8.x

Wat zijn “Comp Points”?

Voor elke 10 valuta-eenheden die u inzet, verdient u één comp point. Het maakt niet uit of u speelt met een bonus of van uw saldo. Verzamel 100 punten en we zullen een credit van één valuta-eenheid op uw account storten. Comp points kunnen verzilverd worden bij de Kassa en op elk moment op uw account gestort worden. Comp points kunnen worden gebruikt bij het inzetten op alle spellen.

Pages

Subscribe to Technische problemen