Problemen bij het aanmelden

Ik heb een bericht ontvangen dat de gebruikersnaam al bestaat. Wat kan ik doen?

In het geval dat u een account probeert aan te maken en u ontvangt een bericht dat de gebruikersnaam al bestaat, controleert u het volgende:

1. Een andere gebruiker kan een account hebben aangemaakt met die gebruikersnaam. In dat geval, probeert u een andere naam in te voeren.
  2. Misschien hebt u al een account aangemaakt en kunt u het juiste wachtwoord niet meer herinneren terwijl u probeert in te loggen. Bekijk hier voor informatie over wachtwoord achterhalen.

Ik kan het @-teken niet invoeren in het e-mailvak. Wat kan ik doen?

Om het @-teken te kunnen invoeren in het e-mailvak, dient u een bepaalde toetsencombinatie te gebruiken afhankelijk van de taal van uw toetsenbord:

• Amerikaanstoetsenbord – druk op “Shift” en vervolgens op “2”.
  • Frans toetsenbord – druk op “AltGr” (rechterhand Alt-toets) en vervolgens op “0” (nul).
  • Engels toetsenbord – druk op“Shift” en vervolgens op “”” (aanhalingstekens).
  • Duits toetsenbord – druk op “AltGr” (rechterhand Alt-toets) en vervolgens op “Q”.
Subscribe to Problemen bij het aanmelden