Hvordan spille Duck Shooter spillet

Akkurat som i en ekte fornøyelsespark, bare med en bedre vinnersjanse.

Skyt en av endene for å vinne en premie og få en bonus runde for å mangedoble gevinsten ved å skyte den riktige ballongen, med dette skuddet kan du vinne opptil 2 000 000kr!

Hvordan spille Duck shooter spillet:

•      Velg kort verdi.
  •      Klikk på (Spill nå) knappen.
  •      Rett pistolen mot en av endene og skyt den ved å klikke på musen. Anda faller over og viser premien. Tre ballonger vil stige opp, skyt en av ballongene for å multiplisere din              gevinst.
  •      Du vinner verdien på som vises på anda, multiplisert med verdien vist på ballongen. Hvis anda viser en "X", har du tapt, og det er slutten på spillet.
  •      Den totale premien vises i boksen til venstre.
  •      Den aktuelle spill premien vil bli lagt til kontoen din.
  •      Du kan selvfølgelig velge (Spill for meg) knappen hvis du vil at tilfeldig automatisk system skalspille for deg.

Lykke til!

Knapper og funksjoner oversikt:

1. Øverste rad fra venstre til høyre:

•  Total gevinst - Viser vunnet gevinst for hvert spill.
  •  Spill nå - Trykk på "Spill nå"-knappen for å starte et spill.
  •  Spille igjen - Trykk på "Spill igjen" for å fortsette å spille dette spillet, du kjøper et nytt kort for dette spillet med kort av samme verdi innstillinger.
  •  Spill for meg - Etter at du har valgt kort verdi, "spill for meg" alternativet vil aktivere automatisk system for å sikte og skyte en and for deg, hvis en bonusrunde kommer  vil automatisk system sikte og skyte en ballong for deg.
  •  Autospill, la det automatiske systemet spille for deg så mange spill som du ønsker, se detaljert informasjon nedenfor.
  •  Kortverdi - Dette gjør at du kan velge verdien av kortet du ønsker å få ved å trykke på "+"-tegnet for å øke og "-" tegnet for å redusere verdien av kortet.
  •  Maks gevinst - Kort verdien du velger reflekterer dine mulige gevinster - toppremien.