Hvordan sette inn penger - Nytt Medlem

Hvis du ikke er medlem ennå og aldri har vært registrert før, kan du bruke følgende instruksjoner for å gjøre et innskudd til din konto:

1. Klikk på Spill Nå knappen.
  2. Velg Spill for penger-alternativet ved å klikke på det.
  3. Opprett en ny konto. For informasjon om hvordan du oppretter en konto, klikk her.
  4. Registrer deg som en “ekte penger” spiller ved å oppgi riktig informasjon, sjekk "jeg er enig" boksen for vilkår og klikk på Opprett konto! knappen nederst. En bekreftelses side vil da vises. Velg 100% innskudd bonus tilbud og kassen vil åpnes når:
  5. Velg foretrukket innskuddsmetode fra menyen til venstre.
  6. Skriv inn informasjon som er relevant for innskudd metoden som beskrevet i de aktuelle delene nedenfor.
  7. Klikk på Innskudd for å avslutte innskudds prosedyren. En melding med ditt innskudd vil vises.
  8. Når transaksjonen er fullført og saldoen er på kontoen din vil det bli oppdatert og det vil bli  sendt deg en bekreftelse på e-post.
  9. Du kan kontakte vår kundeservice til enhver tid ved hjelp av chat i lobbyen eller send oss en e-post.