Hvordan spille Pirate `s Slot

Gjør deg klar for en sjørøveropplevelse med dette spennende Pirate `s Slot spillet. Få en vinnende kombinasjon av tre skattekister og vinn 2 000 000kr!

Hvordan spille Pirate `s Slot:

•      Velg beløpet du ønsker å satse ved å klikke på '-' eller '+' knappene på hver side av "Innsats"-knappen i nedre høyre hjørne. Spillene kan endres manuelt per spinn.
  •      Klikk på "Sats Mynter 'knappen til venstre for å doble eller tredoble innsatsbeløpet (og følgelig øker beløpet du vinner.) Du vil se hvor mye av spillet på" Total innsats "-knappen        til høyre.
  •      'Spill Max' knappen vil automatisk øke innsatsen til 3 mynter. Hjulene begynner å spinne når du klikker på "Spill Max 'knappen.
  •      Etter at hjulene har stoppet og en vinnende kombinasjon vises, blir gevinsten utbetalt i henhold til gevinst tabellen.
  •      Klikk på 'GEVINST TABELL' for å se kombinasjoner og relative gevinster.
  •      Den aktuelle spill premien vil bli lagt til kontoen din.

Lykke til!

Knapper og funksjoner oversikt:

1. Øverste rad fra venstre til høyre:

•     Total gevinst - Viser vunnet gevinst for hvert spill.
  •      Sats Mynter - Velg antall mynter du ønsker å satse - trinn på én. Hver gang du legger til en mynt, øker du dine vinnersjanser.
  •      Snurr hjulene - Trykk på "Snurr hjulene"-knappen for å starte et spill.
  •      Autospill, la det automatiske systemet spille for deg så mange spill som du ønsker, se detaljert informasjon nedenfor.
  •      Spill Max - Trykk på "Spill Max"-knappen for å starte et spill med maksimalt antall mynter for dette spillet.
  •      Innsats - Dette gjør at du kan velge verdien av mynter du ønsker å satse ved å trykke på "+"-tegnet for å øke og "-" tegnet for å redusere verdien. Maksimal kortverdi 200kr.
  •      Total innsats - Det totale beløpet som kommer til å bli spilt denne runden. Dette representerer antall mynter multiplisert med kort verdi.
  •      Maks gevinst - Kort verdien du velger reflekterer dine mulige gevinster - toppremien.