Avbryt utbetalingsforespørselen

Utbetalingsforespørsler kan bli kansellert og returnert til kontoen din i løpet av tiden det tar for deres godkjennelse.

Når et uttak er godkjent, kan det ikke lenger bli reversert.

For å reversere et forespurt uttak:

1. Logg inn med ditt brukernavn og passord.
  2. Klikk på Utbetal-knappen plassert på venstre side av skjermen. Du vil kunne se din Utbetalings-forespørsel hvis den fortsatt venter på godkjenning.
  3. Klikk på Avbryt uttak. Utbetalingsprosess forespørselen vil bli avbrutt og status vil bli endret til "Avsluttet". Utbetalings midlene blir umiddelbart satt tilbake til kontoen din.

Merk: Utbetalingsloggen kan sees i "Transaksjonshistorikk", tilgjengelig fra kassererseksjonen i hovedmenyen. Her finner du en komplett liste over alle dine Utbetalingsforespørsler, både de som har blitt behandlet, så vel som de som du har kansellert. Hvis du trenger hjelp med uttak, eller andre ting, kan du kontakte oss via live kundeservice.