Ukash

Ved bruk av Ukash for å sette innskudd er enkelt, raskt og trygt, det er ikke nødvendig å registrere seg og ditt personvern er beskyttet. Alle dine finansielle detaljer forblir helt sikkre.
Du kan kjøpe Ukash kupong kontanter i lokale butikker over hele Europa, og til og med kjøpe den direkte på nettet.

Hvis du vil kjøpe en Ukash-kupong vennligst:

1. Gå til Ukash nettbutikk ved å klikke her. Eller, finn din nærmeste Ukash forhandler her og kjøp en Ukash-kupong ved bruk av kontanter.
  2. Velg det beløpet du ønsker å sette inn.
  3. Du vil motta en 19-sifret PIN-kode for hver Ukash kupong du kjøper. Kupongen er gyldig i seks måneder fra kjøpsdato. Du kan nå bruke din Ukash kupong til å betale online.
  4. Gå til ScratchMania.com Kasserer eller klikk på 'Innskudd'
  5. Klikk på Ukash alternativet.
  6. Velg det beløpet du ønsker å sette inn.
  7. Skriv inn din 19-sifret PIN-kode som vises på ditt Ukash kupong.
  8. Fullfør ditt innskudd.

Du må gjerne, til enhver tid, kontakte vårt live kundeservice gjennom lobbyen.