Hva slags dokumenter skal jeg sende?

Du kan bli bedt om å sende noen eller alle av følgende dokumenter:

1. En kopi av legitimasjon med bilde: Du kan sende enten en kopi av passet ditt, førerkort eller nasjonalt ID-kort. Vennligst sikre at alle detaljer, inkludert ditt navn, bilde og signatur er synlig på dokumentet.
  2. En kopi av ditt kredittkort (er): En kopi av forsiden og baksiden av kredittkortet du bruker som betalingsmiddel. Du bør blokkere de midterste åtte tallene på forsiden av kortet og den 3-sifret sikkerhetskoden på baksiden av kortet.
  3. Bevis på adresse: Dette kan være en strømregning eller en kontoutskrift. Det bør være et nyere dokument som viser ditt fulle navn på adressen som er registrert på kontoen din. Hvis du gir en kontoutskrift sørg for at du blanker ut de midterste åtte tallene i kredittkortnummeret.