Alice Slot

Het spelen van Alice:

Doe mee met de avonturen van Alice in een wonderbaarlijk land vol winst! Dit fruitmachinespel met 5 rollen en 9 lijnen bevat een wild vermenigvuldigingsfactor, gratis rondes en een onvergetelijke Alice’s avonturenbonus met geweldige prijzen!

Hoe speelt u Alice:

• Klik om uw inzet te doen.
  • Klik op de knop Draaien (of Max draaien) om de rollen te draaien.
  • Uw cashprijs wordt weergegeven op het scherm.
  • Als u een bonusronde wint, klikt u op 4 van de theekopjes om uw prijzen te winnen.
  • Uw winst wordt toegevoegd aan uw rekeningsaldo.
  • Kies de knop Automatisch als u wilt dat het willekeurige geautomatiseerde systeem voor u speelt.

Spelregels

Alle symbolen betalen van links naar rechts uit op actieve uitbetaallijnen, behalve Scatter, zolang de symbolen opeenvolgend en links uitgelijnd zijn. Alleen de hoogste winst wordt uitbetaald op elke uitbetaallijn. Scatter- en Bonuswinst wordt uitbetaald naast winst op uitbetaallijnen. Alle winst, behalve Scatter, wordt vermenigvuldigd met de inzet per lijn. Scatter-winst wordt vermenigvuldigd met de totale inzet. Met gratis rondes kunnen oneindig meer gratis rondes worden verdiend.

Wild

Het Wild-symbool verschijnt alleen op de rollen 2 en 4. Wild komt in de plaats voor elk symbool, behalve Scatter en Bonus, en vermenigvuldigt die combinatie met 2. Elke combinatie waarbij twee Wilds in de plaats komen, vermenigvuldigt die combinatie met 4.

Bonusronde

Met 3 of meer Bonussymbolen, waar dan ook verspreid op een actieve uitbetaallijn, wint u automatisch een Alice’s avonturenbonusronde. Bonuswinst wordt vermenigvuldigd met de inzet per lijn. 4 of 5 Bonussymbolen die een bonusronde activeren, vermenigvuldigen uw bonusrondewinst met respectievelijk 3 of 10.

Scatter

Met 3, 4 of 5 Scatter-symbolen waar dan ook op de rollen, wint u respectievelijk 10, 20 of 30 gratis rondes. Tijdens gratis rondes kan een onbeperkt aantal extra gratis rondes worden gewonnen.

Veel succes!

Overzicht van knoppen en functies:

1. Bovenste rij van links naar rechts:

• Totale winst – Toont het gewonnen bedrag in elk spel.
  • Totale inzet – Het totale bedrag dat wordt gespeeld in deze ronde. Dit geeft het aantal munten weer vermenigvuldigd met de kaartwaarde.
  • Max draaien – Druk op de knop Max draaien om een spel te starten met gebruik van het maximumaantal toegestane lijnen voor dit spel.
  • Draaien – Druk op de knop Draaien om een spel te starten.
  • Automatisch: laat het geautomatiseerde systeem zoveel spellen als u wilt voor u spelen, zie gedetailleerde informatie hieronder.