Hoe speelt u het Nieuwe editie Pearl Shells-spel

Ontdek de rijkdom van de natuurlijke diepzeeschatten, vind een parelschelp en win tot £/€/$ 200.000!!!

Hoe speelt u het Nieuwe editie Pearl Shells-spel:

• Kies de kaartwaarde.
  • Klik op de knop (Speel Nu)
  • Kies één van de vier schelpen door erop te klikken.
  • Als uw schelp één of twee parels bevat, wint u de getoonde prijs linksboven in het scherm.
  • De relevante spelprijs wordt toegevoegd aan uw accountsaldo.
  • U kunt natuurlijk de knop (Speel voor mij) kiezen, als u wilt dat het willekeurig geautomatiseerde systeem voor u speelt.

Veel succes!

Overzicht van knoppen en functies:

1. Overzicht van knoppen en functies:
    • Hoofdprijs - De kaartwaarde die u kiest, beïnvloedt uw eventuele winsten - de hoofdprijs.
    • Kaartwaarde – Geplaatst onder de hoofdprijs en stelt u in staat om de gekozen kaartwaarde te kiezen van de kaart die u wilt, door te klikken op het teken "+" om de waarde te verhogen en het teken "-" om de waarde te verlagen.
    • Speel nu - Klik op de "Speel nu"-knop om een spel te starten.
    • Speel voor mij - Nadat u de kaartwaarde hebt gekozen, zal de optie "speel voor mij" het geautomatiseerde systeem inschakelen om de schelp voor u te kiezen.
    • Speel opnieuw - Klik op "Speel Opnieuw" om door te gaan met het spelen van dit spel, u koopt een nieuwe kaart om dit spel opnieuw te spelen met dezelfde instellingen.
    • Automatisch spelen, laat het geautomatiseerde systeem zoveel spellen voor u spelen als u wilt, zie hieronder voor gedetailleerde informatie.
    • Totale winst - Het scherm linksboven toont u het gewonnen bedrag.
  2. Onderste rij - zie de toelichting in de Help voor lobby knoppen.
  3. Prijzen en kansen - klik hier voor beoordeling.