Account aanmaken om te spelen voor echt geld

Na het klikken op de knop Account Aanmaken, wordt u rechtstreeks doorgestuurd naar het inschrijfformulier:

Voer de vereiste informatie in, zoals hieronder beschreven: De persoonlijke informatie is nodig om te controleren of u in aanmerking komt om te spelen op ScratchMania.com, u ouder bent dan 18 jaar en u niet handelt in strijd met de jurisdictie van het land waar u woont (in sommige landen is online gokken verboden).

Achternaam Uw Achternaam (tenminste 2 tekens)
Geslacht Man of vrouw
Land Kies het land waar u woonachtig bent uit het uitklapmenu. Zie hier als uw registratie geweigerd wordt te wijten aan het land van waaruit u verbonden bent (ongeacht het land ingevuld in dit veld).
Adres Voer uw adres in (tenminste 2 tekens)
Woonplaats Voer uw woonplaats in (tenminste 2 tekens)
Postcode Voer uw postcode in (tenminste 2 tekens)
Verjaardag Selecteer uw geboortedatum in het menu
Telefoon Voer uw telefoonnummer in (tenminste 6 cijfers)
Mobiele telefoon Voer uw mobiele telefoonnummer in (tenminste 6 cijfers)
Algemene voorwaarden Door het vakje aan te vinken, bevestigt u dat u de Algemene voorwaarden begrijpt en er mee akkoord gaat.

Opmerking: Als u op dit punt besluit zich niet te registreren, kunt u dit doen door het sluiten van het dialoogvenster (klik gewoon op de [x] in de rechterbovenhoek van het dialoogvenster). Een nieuw berichtenvak zal openen met de titel "Registratie voor echt geld afgebroken" en u krijgt een bericht te zien met uw accountgegevens zoals hieronder weergegeven:

Klik op OK om door te gaan naar de Lobby waar u kunt blijven spelen voor de lol.
Zie VnA als de registratie is mislukt.