Sign Up Problems

Jeg får en melding om at Brukernavn allerede eksisterer. Hva kan jeg gjøre?

I forsøk på å opprette en konto og du mottar en melding om at brukernavnet allerede eksisterer, kontroller følgende:

1. En annen kunde kan ha opprettet en konto med dette brukernavnet. I så fall, kan du prøve å skrive inn et annet navn.
  2. Du har kanskje allerede opprettet en konto og kan ikke huske riktig passord når du prøver å logge inn. Se her for informasjon om å gjenopprette passord.
Subscribe to Sign Up Problems