Aladdin's Treasures

Hoe speelt u Aladdin's schatten

Welkom bij Aladdin's schatten en de exotische wonderen van 1001 nacht en de geest in de lamp. Dit fantastische fruitmachinespel met 5 rollen en 9 lijnen betaalt niet alleen directe cashprijzen en enorme jackpots uit; er is tevens een opwindende bonusronde. Speel voor een enorme jackpot van £/€/$ 200.000!

Hoe speelt u Aladdin's schatten:

• Klik om uw inzet te doen.
  • Klik op de knop Draaien (of Max Draaien) om de rollen te draaien.
  • Uw cashprijs wordt op het scherm weergegeven.
  • Als u een bonusronde wint, klikt u op de magische lampen in de gevonden schat van Aladdin om de geesten los te laten en uw prijs te onthullen. Maar kijk uit; als u de verkeerde lamp kiest, is het spel voorbij!
  • Uw winst wordt toegevoegd aan uw rekeningsaldo.
  • Kies de knop Automatisch als u wilt dat het willekeurige geautomatiseerde systeem voor u speelt.

Veel succes!

Spelregels

Alle symbolen betalen van links naar rechts uit op actieve uitbetaallijnen, behalve Verspreid, zolang de symbolen opeenvolgend en links uitgelijnd zijn.
Alleen de hoogste winst wordt uitbetaald op elke uitbetaallijn.
Verspreide en bonuswinst wordt uitbetaald naast winst op uitbetaallijnen.
Alle winst, behalve Verspreid, wordt vermenigvuldigd met de inzet per lijn.
Alle winst tijdens gratis draaien wordt verdrievoudigd. Met gratis draaien kan een oneindig aantal keer extra gratis draaien worden verdiend.

Wild

Wild komt in de plaats voor elk symbool, behalve Verspreid en Bonus.
Elke uitbetaalcombinatie met tenminste één Wild, behalve alle Wilds, wordt verdubbeld.

Bonusronde

Met een lijn met 3 of meer magische lampen, van links naar rechts, wint u automatisch een bonusronde. Bonuswinst wordt vermenigvuldigd met de inzet per lijn. 4 of meer magische lampen vermenigvuldigen uw winst uit bonusrondes.

Verspreid

Met 2 of meer Verspreid-symbolen op enige plaats op de rollen wint u een cashvermenigvuldigingsfactor van tot 100 keer uw totale inzet en tot 40 keer gratis draaien.

Overzicht van knoppen en functies:

1. Bovenste rij van links naar rechts:

• Totale winst - Toont het gewonnen bedrag in elk spel.
  • Zet munten in - Kies het aantal munten dat u wilt inzetten - in stappen van één. Elke keer dat u een munt toevoegt, verhoogt u uw winkansen.
  • Draai Rollen - Klik op de knop Draai om een spel te starten.
  • Automatisch spelen, laat het geautomatiseerde systeem zoveel spellen voor u spelen als u wilt, zie hieronder voor gedetailleerde informatie.
  • Draai Max - Klik op de Draai Max knop om een spel te starten met het maimale aantal munten toegestaand voor dit spel.
  • Totale inzet - Het totale bedrag dat deze ronde gespeeld wordt. Dit vertegenwoordigt het aantal munten, vermenigvuldigd met de kaartwaarde.