Chance's Adventures:

Hoe Chance's Adventures te spelen

Leun achterover en geniet van Francois de Cat die probeert vogels te pakken te krijgen terwijl u cash wint ! Dit 3-reel, 5-line slot zal u versteld laten staan met de prachtige graphics. Bekijk de rollen spinnen, door Francois te laten springen naar de vogels, die u helpen te winnen.

Hoe kan ik Chance's Adventures spelen:

• Klik om uw weddenschap te plaatsen.
  • Klik op de Speel (of Draai Max) knop om de rollen te laten draaien.
  • De knop Draai Max verhoogt uw inzet automatisch naar 3 munten. De rollen beginnen te draaien nadat u op de knop Draai Max klikt.
  • In dit spel worden de rollen vertegenwoordigd door vogels die ​​op 3 hoogspanningslijnen staan. De spin wordt vertegenwoordigd door een animatie van Francois springend, waardoor de vogels gaan vliegen, en die later terug keren naar de rollen. Verschillende vogels kunnen terugkeren na verschillende spins.
  • Uw geldprijs zal worden weergegeven op het scherm.
  • Kies de knop Auto als u wilt dat het geautomatiseerd systeem speelt voor u.

Buttons en functies overzicht:

1. Bovenste rij van links naar rechts:

• Totaal Win - Toont het gewonnen bedrag in elk spel.
  • Munten inzetten – Gebruik de pijltjes om te kiezen hoeveel munten u wilt inzetten in elk spel.
  • Totaal Bet - Het totale bedrag dat zal worden gespeeld deze ronde. Dit geeft het aantal munten vermenigvuldigd met de kaart waarde.
  • Draai Max - Druk op de Draai Max-knop om een ​​spel met het maximale aantal lijnen dat is toegestaan ​​voor dit spel te spelen.
  • Speel - Druk op de Speel-knop om een ​​spel te beginnen.
  • Auto: laat het automatische systeem zoveel spellen spelen als u wilt, zie gedetailleerde informatie hier beneden.

2. Onderste rij - zie de uitleg in de Help voor lobby-knoppen