Pirate Scratch

Het spelen van Pirate Scratch

Ontdek verborgen piratenschatten in Pirate Scratch! Kies het gewenste aantal kaarten en kras vervolgens alle vakjes voor het onthullen van drie identieke symbolen en win tot £/€/$ 200.000!!!

Hoe speelt u het Pirate Scratch-spel:

• Kies de kaartwaarde.
  • Kies het aantal kaarten waarmee u wilt spelen.
  • Klik op de knop (Nu spelen).
  • Kras de kaart(en) die u wilt spelen.
  • Als u drie identieke symbolen onthult, wint u. De prijs wordt getoond in het krasvakje onder de negen gekraste vierkanten.
  • Het gewonnen bedrag wordt weergegeven in het vakje totale winst rechtsonder in het scherm.
  • De desbetreffende spelprijs wordt toegevoegd aan uw rekeningsaldo.
  • U kunt de knop (Speel voor mij) kiezen als u wilt dat het geautomatiseerde willekeurige systeem voor u speelt.
  • Door te klikken op ‘2 spelen’, ‘3 spelen’, enzovoorts, wordt automatisch het aantal door u gespeelde kaarten gekozen.

Prijzen en kansen