Så här spelar du Comes and Goes

Comes and Goes är vår roliga och super avslappnade havs-skrapspel. Se när strömmen kommer in och ut,  och avslöjar en rad prispengar. Matcha 3 identiska symboler som snäckskal, sjöstjärnor eller mynt och du kan vinna en enorm 2 miljoner kr Jackpott!

Så här spelar du:

•Klicka på den röda "X" för att stänga välkomstfönstret.

•Välj ditt kortpris.

•Klicka på Spela Nu knappen.

•Titta på strömmen som kommer in, vågorna kommer att avslöja de vinnande symbolerna och din prissumma visas i sanden.

•Din vinst kommer att läggas till på ditt konto.

•Välj Auto-knappen om du vill att ett slumpmässigt automatiserat system ska spela åt dig.

Lycka till!

Översikt - Knappar och funktioner :

1. knapparna till höger:

•Högsta vinst - Kortets värde du väljer speglar din eventuella vinst - högsta vinsten.

•Kortpris - Ligger under högsta vinsten och ger dig möjlighet att välja värdet på kortet du vill

ha genom att trycka på "+"-tecknet för att öka och "-"-tecknet för att minska värdet.

•Spela nu - Tryck på "Spela Nu" knappen för att börja ett spel.

•Spela igen - Tryck på "Spela igen" för att fortsätta spela detta spel.  Du köper ett nytt kort på detta spel med samma kort värde.

• Autoplay, låt det automatiserade systemet spela åt dig så många spel som du vill.  För detaljerad information, se nedan.

•Total vinst - Den övre vänstra skärmen visar de belopp du vinner.