Hur man spelar Dart

Äntligen har detta spel kommit till liv på nätet. Kasta en "Bulls Eye" och vinn upp till 2 Miljoner kr.

Hur man spela dart spel:

• Välj kortets värde.
  • Klicka på (Spela nu) knappen.
  • Sikta och kasta tre pilar på tavlan. Din poäng visas till vänster. Välj en av de tre spelpoäng på motståndaren och skrapa den. Om din poäng är högre,                 vinner du.
  • Priset visas i rutan nedanför motståndarens poäng.
  • Vinsten kommer att läggas till på ditt konto.
  • Du kan naturligtvis välja (Spela åt mig) knappen om du vill att det slumpmässiga automatiserade systemet spelar åt dig.