Så här spelar du Heaven or Hell

Välj mellan himlen eller helvetet med våra två fantastiska slots maskiner. Båda kan ge dig en 2 Miljoner kr Jackpot - frågan är om det löna sig att vara god eller ond? Lyckligtvis kan du hoppa mellan de två maskinerna och snurra för att vinna.

Så här spelar du:

•Klicka på den slots maskin som du vill spela - antingen himlen eller helvetet.

•Välj det belopp du vill satsa genom att klicka på "-" eller "+" knappar på vardera sidan av "Insats" knappen i nedre högra hörnet. Satsningar kan ändras                   manuellt per snurr.

•Klicka på Mynt knappen till vänster för att dubbla eller tredubbla din insats (och i enlighet öka mängden du vinner.) Du kommer att se mängden av insatsen           på "Total Insats" rutan till höger.

•Spela Max knappen kommer automatiskt att öka din insats till 3 mynt. Hjulen kommer snurra efter att du har klickat på knappen Spela max. Alternativt kan           du klicka SPELA eller klicka på armen på slots maskinen för att börja spela.

•Efter att hjulen har slutat snurra och en vinnande kombination visas, kommer din prissumma betalas enligt vinsttabellen som visas på varje slots maskin

•Din vinst kommer att läggas till på ditt konto

•För att ändra maskiner och spela igen, klicka på Gå till himlen eller spela i helvetet.

Lycka till!

Översikt - Knappar och funktioner :

1. Övre raden från vänster till höger:

•Insats - Detta gör att du kan välja värdet av myntet du vill satsa genom att trycka på "+"-tecknet för att öka och "-"-tecknet för att minska värdet. Största             kortpris är 200 kr..

•Mynt - Välj antalet mynt du vill satsa. Varje gång du lägger till ett  mynt, ökar du din chans att vinna.

•Total insats - Det totala beloppet som kommer att spelas denna runda. Detta representerar antal mynt multiplicerat med kortpriset.

•Snurra - Tryck på "Snurra hjulen"-knappen för att starta ett spel.

•Spela Max - Tryck på "Spela Max"-knappen för att starta ett spel med det maximala antalet mynt som tillåts för detta spel.

•Auto - låt det automatiserade systemet spela åt dig. se detaljerad information nedan.

•Total vinst - Visar vinstsumman i varje spel.