Rainbow Treasures

Var så säker! Det finns krukor av guld att vinna. Välj rätt och hitta din kruka full av guld!

Hur du spelar Rainbow Treasure spelet:

Välj kortvärdet.

Klicka på (Spela Nu) knappen.

Välj en av det tre skattkrukorna genom att klicka på den.

Om din kruka innehåller en skatt så vinner du priset som visasa på kistan.

Den aktuella spelvinsten kommer att läggas till ditt kontosaldo.

Du kan självklart välja (Spela åt mig) knappen om du vill att det slumpmässiga automatiserade systemet ska spela åt dig.

Lycka till!

Knappar och översikt av verktyg:

Övre raden från vänster till höger:

Kortvärde - Här kan du välja värdet på kortet du vill ha genom att klicka på "+" tecknet för att öka värdet och på "-" tecknet för att minska värdet.

Storvinsten - Kortvärdet du väljer reflekterar dina möjliga vinster - Storvinsten.

Spela nu - Klicka på "Spela Nu" knappen för att starta ett spel.

Spela igen - Klicka på "Spela igen" för att fortsätta spela det här spelet. Du köper ett nytt kort för att spela det här spelet igen med samma inställningar.

Spela åt mig - Efter att du valt kortvärdet kommer "spela åt mig" valet att göra det möjligt för det automatiserade systemet att välja ett kort åt dig och även skrapa kortet åt dig.

Autospel, låt det automatiserade systemet spela åt dig så många spel du vill, se mer detaljerad information nedan.

Total vinst - Visar vinstsumman för varje spel.

Bottenraden - se förklaringen för lobbyknapparna i Hjälp-delen.

Vinster och Odds