Super Golden 777

Kan du hitta de Gyllene 7-orna? Snurra hjulen, matcha 3 symboler och du kan ta hem en förmögenhet!

Hur du spelar på Super Golden 777:

Välj myntvärdet (£/€/$0.1 to £/€/$10).

•Klicka på "Satsa Mynt" knappen till vänster för att dubbla eller tredubbla din insats (i enlighet öka mängden du vinner.) Du kommer att se mängden av  insatsen på "Total Insats" knappen till höger.

•"Spela Max"-knappen kommer automatiskt att öka din insats till 3 mynt. Hjulen kommer snurra när du klickar på "Spela Max"-knappen.

•Efter att hjulen har slutat snurra och en vinnande kombination visas, kommer din vinst att betalas enligt vinsttabellen.

Prissumman kommer att läggas till på ditt konto.

Översikt - Knappar och funktioner

1. Övre raden från vänster till höger:

•Total vinst – prissumman.

•Satsa Mynt - Välj antalet mynt du vill satsa på. Varje gång du lägger till ett mynt, ökar du din chans att vinna.

•Snurra Hjulen - Tryck på "Snurra hjulen"-knappen för att starta ett spel.

•Autospel, låt det automatiserade systemet spela åt dig så många spel som du vill. Se detaljerad information nedan.

•Spela Max - Tryck på "Spela Max"-knappen för att starta ett spel med det maximala antalet mynt som tillåts för detta spel.

•Satsa mynt - Detta gör att du kan välja värdet av myntet du vill satsa genom att trycka på "+"-tecknet för att öka och "-"-tecknet för att minska värdet. Största kortpris är 200 kr.

•Total insats - Det totala beloppet som kommer att spelas denna runda. Detta representerar antal mynt multiplicerat med kortpriset.

•Högsta vinsten - Kortpriset du väljer speglar din eventuella vinst - högsta vinsten.

Prissumman och Odds - klicka här för översikt