Uttagspolicy

Vi kommer att göra allt för att se till att din uttagsbegäran behandlas så snabbt och effektivt som möjligt. Du kan behöva bekräfta din identitet innan du kan ta ut från ditt konto. Denna verifiering är till för att förhindra eventuella bedrägerier.

• Alla Utbetalningar måste göras från Utbetalnings sektionen i kassören eller genom att klicka på "Uttag" knappen på den nedre vänstra sidan av skärmen. Utbetalningar kommer inte att accepteras på något annat sätt.
  • Ingen reklam eller andra bonusar kommer att utfärdas eller tillåtas när en utbetalningsbegäran  är i avvaktande status. Detta kommer att kvarstå tills dess att utbetalningen har antingen godkänts eller avbrutits.
  • Du kan inte ta ut eventuella vinster innan du gjort minst en insättning.
  • Du kan begära Utbetalningar endast när alla dina betalningar har fått slutligt godkännande.
  • Vi förbehåller oss rätten att betala uttagsbegäran i delar eller hela summan med samma betalningsmetod som insättningar gjordes med.
  • Om din utbetalningsbegäran är mindre än det minsta tillåtna beloppet, kommer pengarna att återföras till ditt kontosaldo.
  • Det finns inga avgifter för vår utbetalningsservice, men din bank eller betalningsbehandlare kan ut en avgift för att behandla ditt uttag.
  • Minsta uttag med banköverföring är $ 50 / € 50 / £ 50
  • Minsta uttag med Bankväxel är $ 50 / € 50 / £ 50
  • Minsta uttag för följande betalningsmetoder är $ 10 / € 10 / £ 10: kreditkort, betalkort.
  • Du kan inte göra en uttagsbegäran innan du har uppfyllt omsättningskraven.
  • Du kan inte göra en uttagsbegäran innan du har satsat 40 gånger din totala gratis bonus som mottagits. De 7€ kommer inte att räknas som vadslagning.
  • För alla utbetalningar större än 200  krävs verifiering; identitetsbevis, ålder och plats för bosättning. Vi förbehåller oss rätten att kräva verifiering för alla uttagsbegäran.

Scratchmania.com reserverar rätten att betala ut alla vinster till en kurs beroende på vilken VIP-nivå som nåtts.  Alla Scratchmania.com spelare kan ta ut upp till trettio tusen (30 000 sek) i månaden. Endast VIP-spelare kan ta ut högre summor varje månad beroende på deras VIP-nivå. Brons-spelare upp till femtio tusen (50 000 SEK) i månaden, Silver-spelare upp sjuttio tusen kronor (70 000 sek) i månaden och Guld-spelare och uppåt kan ta ut upp till hundra tusen kronor (100 000 sek) i månaden. platinum och upp kan ta ut hundrafemtio tusen (150 000 sek) . Alla vinster betalas ut till samma månatliga belopp tills dess att utebetalningen är färdig.

Belopp för uttag som är större än det maxbelopp som angetts kommer att bli återfört till kundens konto för att tas ut följande månad.

Om ditt kredit / betalkort tappas bort, stjäls eller annulleras eller om din e-wallet status ändras, vänligen meddela oss omedelbart så att vi kan undersöka deras status.
Vi använder de mest avancerade säkerhets-och krypteringstekniker som finns för att säkerställa att dina transaktioner och alla din finansiell information är fullständigt säker.
Njut av spelet och lycka till!
För all hjälp, vänligen kontakta oss.
Denna uttagspolicy har utarbetats på engelska. I händelse av avvikelser i innebörden av översatta versioner av denna policy, jämfört med den engelskspråkiga versionen, har den engelska versionen företräde.

Daterad 01/11/2016