Plinko Scratch

Het spelen van het spel Plinko

Dit is uw kans om het klassieke spel Plinko te spelen! Kies kaarten en kras om uw prijzen te onthullen. Win ballen waarmee u Plinko kunt spelen en nog meer kunt winnen! Kunt u de hoofdprijs van £/€/$200.000 winnen?

Het spelen van het spel Plinko:

• Kies de kaartwaarde.
  • Klik op de knop (Nu spelen).
  • Selecteer de kaart die u wilt krassen.
  • Kras de negen vierkanten op de kaart.
  • Als u drie identieke cashprijzen onthult, wint u de prijs.
  • Als u drie ballen onthult, wint u een bonusronde om Plinko te spelen!
  • Sleep en plaats de bal bovenop het Plinko-spel, en kijk vervolgens hoe de bal naar beneden stuitert en op een nummer terechtkomt.
  • Het nummer waarop de bal terechtkomt, wordt toegevoegd aan uw rekeningsaldo.
  • Wanneer u begint met spelen, kunt u de knop (Speel voor mij) kiezen en het spel krast automatisch de vakjes voor u.